RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innfrir Frodes favoritter?

Sist oppdatert:
Frode Hamre besøker Sørlandet med tre egentrente V5-favoritter i dag, og er uten tvil dagens nøkkelkusk.

Klikk her for Nettavisens V5B-tips

Lillebror Hamre er stadig å finne i vinnersirkelen, og i kveldens B-veddemål kjører han to gode favoritter i Flamboyant og Cream Of Arnie. Før disse entrer arenaen har imidlertid Frode allerede kjørt to hardt betrodde hester i Go Tilly (V5A-1) og Early Morning Song (V5A-3), og kan fort få nok en toppdag i Kristiansand.

Lettløst og skummelt
En ganske motsigende påstand, men selvom det er ganske få vinnerkandidater i de fire første V5-avdelingene kan fort etpar av storfavorittene gå på en smell.

Størst favoritt blir 9 Cream Of Arnie i V5B-4. Seiersmaskinen kommer ut etter pause og sin mislykkende voltedebut i V75 på Forus 8. mars. Denne gang er det autostart igjen, men vi tør ikke utelate høykapable 2 Oakridge Starcraft som står perfekt til. Vi spiller to hester på samtlige forslag, og kjempeoppgang dersom "umulige" Høitomt loser andrevalget inn til seier.

Hamres andre favoritt kommer ut i den andre avdelingen, og vi har god tro på at 1 Flamboyant leder dette sprintløpet hele veien. Etter å ha tapt knepent fra tet mot rågode Auro News ledet 5-åringen hele veien i V65 gangen etter. De to siste startene har vært langt under pari, men nå melder treneren om gode treningsarbeider samt at 5-åringen igjen skal gå skoløs. Vi bankerspiller på det lille forslaget samt bruker ham som utgang på samlebongsystemet.

Vi har mest tro på en trio i første avdeling, mens Norgesdebuterende 1 Flying Wood blir megafavoritt første gang ut for Øystein Tjomsland. En klar utgang, men helt umulig å bankerspille når selv treneren ikke vet særlig om hesten. V5B-finalen består av en rekke meget gode kaldblodshester der over halve feltet har svært dunkel form. Vi spiller seks hester på de to minste forslagene, mens vi nøyer oss med fire streker på samlebongene.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære forslag på hhv 108 og 432 kroner.

Det store forslaget er et samlebongsystem pålydende 1.160 kroner der vi satser på å få V5 fem eller femten ganger. Vi har fylt ut systemet på tre bonger som dere kan kjøpe her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere