RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innrømmer forhold til prostituert

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Mario Balotelli hadde et kort forhold med en prostituert som også Wayne Rooney kjenner godt.

Manchester Citys 21 år gamle stjernespiss har hatt et kort forhold til Jennifer Thompson (23), jenta som jobbet som en eskortepike da hun og Helen Wood ble koblet til Wayne Rooney i forkant av EM i 2010.

Det er Mario Balotellis egen agent som bekrefter dette, skriver Manchester Evening News.

Blir utnyttet?
- Mario er en ung og impulsiv fotballspiller og er således et lett mål for tabloidaviser som er på jakt etter saker og for folk som ønsker å dra fordeler av å bli assosiert med ham, sier Balotellis agent Mino Raiola.

Dermed skaper Balotelli igjen overskrifter, noe som nesten er blitt en daglig hendelse i engelsk og internasjonal presse. Tidligere onsdag skrev vi om lagkameraten Nigel de Jong og hans uttalelse om at «Balotelli kan være en tosk».

- I det siste opplever jeg at jakten har blitt mer målbevisst og at spesielt kvinner er ute etter Mario for å tjene penger fra ham direkte eller gjennom å selge historier til avisene som kommer av situasjoner de bevisst har oppsøkt. Det virker som om en av disse kvinnene har lykkes og at avisene har fått sin sak, sier Raiola.

Agenten fortsetter:

- Vi ønsker derfor å bekrefte at Mario hadde et kort forhold til frøken Jennifer Thompson, en velkjent figur for tabloidavisenes lesere i England. Mario foretrekker å innrømme det som har skjedd. Han har nektet å slå til på tilbud om å holde dette skjult og vil heller ta konsekvensene av at dette blir offentlig kjent.

I forhandlinger
Raiolo forteller også at Balotelli nå er blitt kjent med hvordan engelske tabloidaviser jobber og forstår at han må unngå enkelte typer mennesker.

Jennifer Thompson har faktisk også en egen agent, den kjente PR-rådgiveren Max Clifford. Ifølge Clifford pågår det nå forhandlinger med aviser om et salg av rettighetene til hennes versjon av forholdet til Balotelli.

- Hun er blitt jaktet på av tabloidene på grunn av et påstått vennskap med Balotelli og har bedt oss om å representere henne. Vi representerte henne også for en stund siden, da hun ble koblet til Wayne Rooney.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere