*Nettavisen* Sport.

Innrømmet dommertabbe

ASPMYRA (TV 2 Nettavisen): Lillestrøms offsidemål var et naturlig samtaleemne etter 1-1-kampen på Aspmyra søndag. Dommer Kjell Alseth innrømmer at de svartkledde kan ha gjort feil.

19.06.05 22:48

39 minutter ut i kampen slo Robert Koren et innlegg fra venstre til Arild Sundgot, som sto i offsideposisjon, og bredsidet ballen bak Tor Egil Horn i Bodø/Glimt-målet til 1-0-ledelse.

- Det må jo ha vært offside. Det er ikke første gang vi får slike avgjørelser mot oss, sukker Glimt-trener Ola Haldorsen overfor TV 2 Nettavisen.

På linje
- Assistentdommeren vurderer at de er på høyde. Hvis tv-bildene viser at det ikke stemmer, beklager vi det, sier dommer Kjell Alseth etter kampen.

Alseth måtte også forsvare Bodø/Glimts annullerte mål i 1.omgang, der ballen kom fra en Lillestrøm-spiller.

- Selv om ballen er innom Mifsud, så forandrer den ikke retning totalt. Derfor mener jeg det var en riktig avgjørelse, sier Alseth.

Berg raste
Runar Berg, som knallet inn Glimts utligningsmål ti minutter før full tid, var mest opptatt av feilene til dommeren.

- Det er irriterende når vi får annullert et mål, mens Lillestrøms mål ikke blir annullert. Det er alt for dårlig dømt, resonnerer Berg.

Beklagelsen til dommer Alseth synes han ikke er mye å samle på.

- Det er en fattig trøst for oss, mener Glimt-veteranen.

Ikke offside
Hovedpersonen for begivenhetene, målscorer Arild Sundgot, mener som assistentdommeren at han var på linje med Glimts forsvarsspillere.

- Det var ikke offside, sier Sundgot, som er veldig misfornøyd med å skusle bort to poeng på Aspmyra.

Trener Uwe Rösler er ikke misfornøyd med poengdeling.

- Vi prøvde og prøvde, men framover er det bare Robert Koren som skaper noe. Uavgjort er et fair resultat, sier Rösler til TV 2 Nettavisen.

Det uavgjorte resultatet opphevde to av hjemmelagets Lillestrøm-forbannelser. For første gang på fem forsøk ble det ikke tap på Aspmyra, og for første gang på sju møter med LSK lyktes Bodø-laget med å plassere en ball bak en Lillestrøm-keeper.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.