RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inspirert av håndballgutta

Sist oppdatert:
Byåsen lot seg inspirere av håndball-guttas framfart i Tunisia - og utklasset Tertnes 32-20 i kveldens seriekamp i Trondheim.

- Det er helt sinnsykt hvor bra de har spilt. Jeg blir skikkelig inspirert av måten de har spilt på, sier Byåsens veteran Trine Haltvik til TV 2 Nettavisen.

Hun har selv nok av meritter med kvinnelandslaget, inkludert både VM- og EM-gull.

Seks poeng
Onsdagens oppgjør mot Tertnes var svært viktig i kampen om å ta den nærmeste plassen bak suverene Larvik i eliteserien. Det skiller nå seks poeng i Byåsens fordel. Og laget har fortsatt veldig god heng på Larvik – som ikke har avgitt poeng i årets serie.

- I dag var vi gode. Det er synd at vi tapte med så mye i hjemmekampen mot Larvik, for vi er i god form nå, og det skal de få merke. Men Larvik er nok litt for gode for oss, sier Trine, og legger til:

- I dag var vi gode. Nå er vi i alle fall sikre på andreplassen.

Mye folk
Foran over 3000 tilskuere valset Byåsen over Tertnes etter alle kunstens regler.

- Vi spiller et veldig bra forsvar og får stoppet Hege Vikebø. Dessuten kjører vi veldig bra kontra, og spiller godt i etablert angrep også, understreker Haltvik overfor TV 2 Nettavisen.

Veteranen ble toppscorer for Byåsen med sine sju mål. Det samme hadde Maren Villabø og Gøril Snoroeggen. Hege Vikebø og Anne Petersen scoret fire hver for gjestene.

I en annen kamp i kvinnenes eliteserie vant Nordstrand 32-25 på bortebane over Gjerpen. Dermed klarte ikke Gjerpen å passere Tertnes på tredjeplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere