*Nettavisen* Sport.

Inspirert av håndballgutta

Byåsen lot seg inspirere av håndball-guttas framfart i Tunisia - og utklasset Tertnes 32-20 i kveldens seriekamp i Trondheim.

02.02.05 21:25

- Det er helt sinnsykt hvor bra de har spilt. Jeg blir skikkelig inspirert av måten de har spilt på, sier Byåsens veteran Trine Haltvik til TV 2 Nettavisen.

Hun har selv nok av meritter med kvinnelandslaget, inkludert både VM- og EM-gull.

Seks poeng
Onsdagens oppgjør mot Tertnes var svært viktig i kampen om å ta den nærmeste plassen bak suverene Larvik i eliteserien. Det skiller nå seks poeng i Byåsens fordel. Og laget har fortsatt veldig god heng på Larvik – som ikke har avgitt poeng i årets serie.

- I dag var vi gode. Det er synd at vi tapte med så mye i hjemmekampen mot Larvik, for vi er i god form nå, og det skal de få merke. Men Larvik er nok litt for gode for oss, sier Trine, og legger til:

- I dag var vi gode. Nå er vi i alle fall sikre på andreplassen.

Mye folk
Foran over 3000 tilskuere valset Byåsen over Tertnes etter alle kunstens regler.

- Vi spiller et veldig bra forsvar og får stoppet Hege Vikebø. Dessuten kjører vi veldig bra kontra, og spiller godt i etablert angrep også, understreker Haltvik overfor TV 2 Nettavisen.

Veteranen ble toppscorer for Byåsen med sine sju mål. Det samme hadde Maren Villabø og Gøril Snoroeggen. Hege Vikebø og Anne Petersen scoret fire hver for gjestene.

I en annen kamp i kvinnenes eliteserie vant Nordstrand 32-25 på bortebane over Gjerpen. Dermed klarte ikke Gjerpen å passere Tertnes på tredjeplass.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.