Inter går i angrep

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Paolo COCCO

Inter blir det åttende og siste laget i kvartfinalene i Champions League dersom de slår Porto i kveld.

15.03.05 13:14

INTER - PORTO
Guiseppe Meazza stadion, kl 20.45
Vårt tips: 2-0
(Første kamp: 1-1)

Bare byrival Milan har klart å slå Inter denne sesongen. I Serie A har det blitt det ene tapet, i Champions League står de fortsatt uten nederlag. Nå lover trener Roberto Mancini at laget skal gå i angrep mot Porto.

Den første kampen i Portugal endte 1-1, noe som betyr at Inter klarer seg med 0-0 eller seier i kveldens hjemmekamp. Dersom kampen ender 1-1 etter full tid, blir avansementet avgjort på «silver goal», eller eventuelt straffesparkkonkurranse.


Med 16 poeng opp til Milan og Juventus i Serie A, er Champions League deres beste mulighet til å vinne et trofé denne sesongen.

- Suksess i denne kampen er avgjørende for oss og sesongen vår. Vi har stor respekt for Porto og hva de har prestert. Men dette er en annen kamp og Inter spiller for å vinne, sier han.

Hjemmelaget sliter med problemer i de bakre rekker. Oscar Cordoba og Guiseppe Favalli er begge utestengt, mens Nicolas Burdisso er hjemme i Argentina av familiære årsaker. Det betyr at Sinisa Mihajlovic og Marco Materazzi trolig blir Inters midtstopperpar. På topp er både Obafemi Martins og Christian Vieri usikre. Julio Cruz kan bli Adrianos spisspartner.

Diego og Jorge Costa var begge utestengt i det første oppgjøret, men er tilbake til denne kampen. José Bosingwa er skadet og uaktuell. Luis Fabiano er heller ikke med. Hans mor ble kidnappet hjemme i Brasil på fredag.

Følg kampen direkte i TV 2 Nettavisen fra klokken 20.45.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.