Gå til sidens hovedinnhold

Inter har funnet flyten

Etter en bemerkelsesverdig svak start på sesongen begynner Inter virkelig å komme til hektene. Lørdag kveld startet «Nerazurri» året med 5-0-triumf og festfotball mot Parma.

Etter seks tap på de tolv første kampene har Inter nå vunnet i fem strake serierunder. Parma kom til møtet med Claudio Ranieris mannskap med fire poengdelinger på like mange oppgjør før juleoppholdet i Serie A. Men på Giuseppe Meazza var gjestene fullstendig sjanseløse.

Diego Milito åpnet scoringsfesten for vertene etter 13 minutter. Argentinerens fulltreffer ble etterfulgt av mer nettsus fem minutter senere da brasilianskfødte Thiago Motta prikket inn et skudd fra utsiden av 16-meteren. Milito ordnet så 3-0 med en velplassert nikk få minutter før kampen var halvveis.

Etter pausen økte Militos spisskollega Giampaolo Pazzini til 4-0, før den 20-årige innbytteren Marco Faraoni skjøt inn den femte ballen bak Parma-målvakt Antonio Mirante.

Med storseieren er Inter for alvor med i kampen om en plass i mesterligaen igjen. Milano-klubben er oppe på femteplass. (©NTB)

Reklame

Slik blir du glad i i løpe