*Nettavisen* Sport.

Inter jager Milan

Eto'o Foto: Afp/Scanpix

Fire strake seire for Inter på nyåret. I kveld vinner de igjen. Sjekk våre oddstips.

19.01.11 12:10

Onsdagens oddsprogram byr på 39 objekter, og det står mange cupkamper på programmet både fra England, Spania, Tyskland og Italia. I tillegg er det seriekamper fra Frankrike og Nederland, og håndball-VM ruller videre for fullt i Sverige.

Onsdagens meny:
Oddstips 1: Gruppevinner selv med tap
Tippetips: Leeds truer Arsenal

V65-tips:Håkon byr på en nordmann i Sverige

Nyttig:Lesernes oddstips onsdag

Viking Lotto:Vinn 21mill her!

Det var nok mange som mente at Inter ville få det tøft når de mistet Jose Mourinho, men at høstsesongen skulle bli så svak overrasket de fleste. Dermed ble det tilslutt over og ut for Rafael Benitez, og sparkingen av den tidligere Liverpool-managaren har gitt umiddelbare resultater. Fire kamper er spilt under den nye manageren Leonardos ledelse og fire strake seire er det blitt, derav tre i ligaen.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Inter har to hengekamper til gode på serieleder og byrival Milan, og med seire i disse to kampene vil det kun skille tre poeng opp til Milan. Og med tanke på at Milan har vist sviktende tendenser i det siste (kun to poeng på siste to matcher), er det mange som i øyeblikket ser på Inter som den største seriefavoritten igjen, slik de var det før sesongstart.

Cesena slipper inn færre mål (22) enn de fleste lagene rundt seg på tabellen, men det er bare blitt stusselige 13 nettkjenninger så langt. Tapte 0-1 hjemme for Roma i helgen (selvmål i sluttminuttene), og står med 1-2-5 på fremmed gress. Inter har 5-3-1 på San Siro.

Inter mangler fortsatt langtidsskadde Walter Samuel og Julio Cesar og Inter-fansen må fortsatt vente på at Wesley Sneijder er tilbake, men ingen av disse har vært involvert i Inters fire siste seirer. Samuel Eto'o og Diego Milito danner frontlinjen og ellers er det ingen tvil om at Inter er ferd med å finne seg selv igjen. De to første hjemmekampene etter trenerbyttet er vunnet med 3-1 (mot Napoli) og 4-1 (mot Bologna) og med all respekt for Cesena, så er de et svakere lag enn disse.

Cesena slipper inn færre mål (22) enn de fleste lagene rundt seg på tabellen, men det er bare blitt stusselige 13 nettkjenninger så langt. Tapte 0-1 hjemme for Roma i helgen (selvmål i sluttminuttene), og står med 1-2-5 på fremmed gress. Inter har 5-3-1 på San Siro.

Cesena har ikke særlig med skader i øyeblikket, men mot et formsterkt Inter skal det ikke være snakk om saken. Oddsen for hjemmeseier er magre 1,20, og derfor tyr for en sjelden gangs skyld til handicapvarianten (0-1 fra start). Det innebærer at Inter må vinne med to mål eller mer. På det spillet er oddsen 1,75. Den kampen kan spilles som singel, men det er litt lav odds og vi setter derfor på en kamp fra fransk Ligue 1.

Serieleder Lille tar i kveld mot Nancy hjemme til en utsatt kamp.

Hjemmelaget leder ligaen med 35 poeng på 19 kamper. Ettersom de aller fleste lagene har spilt 20 kamper, har Lille en fin mulighet til å øke forspranget til PSG, Rennes og Lyon til fire poeng.

Nancy ligger på 13. plass med 25 poeng, men vil klatre på tabellen dersom man unngår tap i dag.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Lille slo Nice 2-0 på bortebane da den franske serien startet igjen i helgen, mens Nancy tapte 1-0 for Toulouse.

Lille vant begge kampene mot Nancy forrige sesong.

5-2-0 på de siste sju kampene for hjemmelaget og 3-1-0 på de fire siste hjemme. Spissene Gervinho (åtte ligamål) og sensasjonen Moussa Sow (15 ligamål) scoret begge i helgens 2-0 seier borte mot Nice og er nærmest garantister fir scoringer for Frankrikes mest målhungrige lag.

Nancy åpnet fryktelig svakt denne sesongen, men unngikk tap i de siste fem ligakampene før julepausen. Tapte 0-1 borte for Toulouse i helgen i en jevn kamp. Brukbare 3-3-3 på bortebane, men har tapt fire av de fem siste tilsvarende mot Nancy og vi ingen tro på at de skaper trøbbel for serielederen i kveld. Hjemmeseier betales med 1,35 i odds og det er selvsagt ikke allverden. Vi får da en totalodds på 2,36 og vår innsats er som alltid kr 100.

Spilleforslag 2 onsdag:
Kamp 54 Lille - Nancy 1,35 3,55 6,50
Kamp 70 Inter - Cesena (0-1) 1,75 3,35 3,25
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag