Gå til sidens hovedinnhold

Inter ødela spenningen

Roma skuslet bort en gyllen gullmulighet mot «uslåelige» Inter.

INTER - ROMA 1-1:

Etter 25 kamper av årets Serie A er Inter fortsatt ubeseiret, men det kunne vært ganske annerledes etter onsdagens hjemmekamp mot Roma.

Roma måtte vinne for å knappe ned forspranget til Inter til seks poeng, og gjestene fra hovedstaden fikk da også en drømmestart.

Målkonge og maestro Francesco Totti ga nemlig Roma ledelsen i det 38. minutt, og gullhåpet var så absolutt levende. 1-0 holdt seg til pause.

Utover i andreomgangen ble Inter mer og mer desperate i sin jakt på utligning, men Roma holdt unna.

Bortelagets stopper Phillipe Mexes følte imidlertid at hjemmelaget slet litt vel mye med å få hull på byllen, og pådro seg to gule kort på et drøyt minutt. Dermed måtte de røde spille de siste seks minuttene med en mann mindre.

Roma-keeper Doni gjorde det han kunne for å holde gjestene inne i kampen, men to minutter før slutt sprakk det. Javier Zanetti smalt av på halv volley fra 17 meter, og ballen suste ned i hjørnet.

1-1 ble også sluttresultatet, noe som betyr at Inter fortsatt leder Serie A med ni poeng ned til Roma. Dermed skal det mye til for at Roma skal stjele «Lo Scudetto» fra Milano-klubben.

Se tabellen her

Øvrig kampfakta fra onsdagsrunden finner du i boksen til høyre i saken.

Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere