RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inter røk på overtid

Foto: Ap/Scanpix
Sist oppdatert:
Brandao knuste italienernes drøm om avansement.

Milano (NTB): Marseille reddet seg videre i mesterligaen takket være et bortemål på overtid. Det ble 1-2-tap borte mot Inter tirsdag og 2-2 sammenlagt.

Milano-laget så ut til å ha sikret ekstraomganger etter et mål av Diego Milito kvarteret før slutt. Han fikk ballen i nettet etter hjørnespark og flipperspill i målgården.

Litt senere hadde Esteban Cambiasso sjansen til å gjøre 2-0-målet som ville sendt Inter videre, men upresset nikket han over fra kort hold.

Marseille sikret seieren i første kamp med scoring på overtid, og det franske laget slo til igjen etter at klokka hadde passert 90 minutter. Denne gang var det Brandão som utnyttet dårlig forsvarsspill. Han fikk muligheten da Lucio misset med sitt klareringsforsøk på et langt frispark fra keeper Steve Mandanda og scoret sikkert.

I en kamp mellom to lag som begge har slitt med elendig form den siste tiden var det tid nok igjen til at Marseille-keeper Steve Mandanda ble utvist da han forårsaket et straffespark Giampaolo Pazzini omsatte i vinnermål med kampens siste spark.

Scoringen i det sjette overtidsminuttet betydde ikke noe for utfallet. Marseille kunne juble for en stor triumf. Klubben er i kvartfinale i mesterligaen for første gang siden den vant hele turneringen i 1993. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere