Gå til sidens hovedinnhold

Inter-treneren kjemper for jobben

Jeg skal gi alt jeg har for disse fargene fram til 30. juni, sier Stramaccioni.

Andrea Stramaccioni vet ikke hvor lenge han får fortsette som trener for storklubben Inter.

Sesongen har vært en stor skuffelse for milanoklubben. Før jul lå Inter på tredjeplass i serie A og ble regnet som en utfordrer til Juventus i kampen om seriegullet, men de siste månedene har laget slitt tungt.

Inter ligger nå på sjuendeplass og har ni poeng opp til byrival Milan, som holder den viktige tredjeplassen. Den gir mulighet til å kvalifisere seg til mesterligaen neste sesong.

Stramaccioni ble forfremmet til hovedtrener etter at Claudio Ranieri fikk sparken for ett drøyt år siden. Italienske medier tror klubbledelsen vil erstatte ham med en mer rutinert trener til sommeren.

– Jeg har aldri skygget unna, og jeg skal ikke gjøre det nå. Jeg skal gi alt jeg har for disse fargene fram til 30. juni. Så skal presidenten fortelle meg hva som kommer til å skje i framtiden, sier Stramaccioni.

Inter tapte 2-3 mot Roma i semifinalen i cupen onsdag, og dermed ender klubben opp uten noen trofeer denne sesongen.

Skadeproblemer må ta sin del av skylden for formsvikten i annen halvdel av sesongen. Stjerner som Diego Milito, Rodrigo Palacio og Antonio Cassano er på skadelisten, mens torsdag ble det kjent at også Freddy Guarin og Esteban Cambiasso er satt ut av spill med skader.

Seks kamper gjenstår av sesongen. Inter håper å kjempe seg inn blant de fem beste og få plass i europaligaen.

– Jeg tviler ikke på at spillerne mine vil gi alt, sier Stramaccioni. (©NTB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken