RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inter vil hente Benitez

Sist oppdatert:
Inter skal være villig gi Rafael Benitez carte blanche og svimlende 600 millioner kroner til spillerkjøp dersom han sier ja til å trene klubben.

Inter-trener Robert Mancinis jobb henger i en tynn tråd. Bare Champions League-suksess kan redde ham, og med tap i neste ukes kamp mot Ajax er Mancini trolig ferdig i klubben.

Inter-president Massimo Moratti har allerede klar listen over mulige kandidater til trenerjobben. Ifølge Mirror inneholder den navn som Arsenal-manager Arsene Wenger og PSV-sjef Guus Hiddink. Men Rafael Benitez topper ønskelisten.

- Benitez har allerede bevist at han er en toppmanager i Spania og England, og Inter tror han kan klare det samme i Italia, sier en kilde i klubben ifølge den engelske tabloiden.

- At han vant Champions League-finalen mot Milan gjorde ham umiddelbart kjempepopulær blant Inter-fansen. At han to ganger klarte å vinne Primera Division med Valencia viser også hvilket kaliber han har.

I Liverpool føler en seg imidlertid trygg på at selv et kjempetilbud fra Inter ikke vil være nok til å lokke den populære manageren bort fra klubben.

Laget, som for øyeblikket er nummer tre på Serie A-tabellen, har hatt hele elleve managere siden 1987. Klubben har ikke vunnet den italienske serien siden 1989.

Benitez signerte en femårskontrakt med Liverpool i 2004, og diskuterer for tiden en kontraktsforlengelse med Anfield-klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere