RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Internasjonalt RBK-lag

(Foto: Gorm Kallestad/Scanpix)
Sist oppdatert:
Knut Tørum mønstrer sju utlendinger fra start i Mesterliga-kvalifiseringen mot Tampere.

Det handler om 90 millioner kroner og en mulighet til å få spille i verdens viktigste fotballturnering når Rosenborg og Tampere barker sammen i den første av to kamper i Finland onsdag kveld.

Les også:90 mill. på spill

Og RBK-trener Knut Tørum har tydeligvis latt seg inspirerer av at det er en internasjonal turnering. Bare fire av elleve spillere i startoppstillingen har norsk pass. Og tre av dem er veteraner.

Helt bakerst står kanadiske Lars Hirschfeld. På backplassene spiller svenskene Fredrik Stoor og Mikael Dorsin, mens Miika Koppinen skal stoppe sine finske landsmenn på stopperplass.

I femmannslinja på midten har slovakiske Marek Sapara og ivorianske Abdou Razack Traoré fått plass, mens Yssouf Kone fra Burkina Faso skal score målene.

- Det er utrolig viktig for oss å score mot Tampere, og det tror jeg også vi klarer, sier Knut Tørum til Rosenborgs offisielle hjemmeside.

Laget (4-5-1): Lars Hirschfeld - Fredrik Stoor, Christer Basma, Miika Koppinen, Mikael Dorsin - Steffen Iversen, Marek Sapara, Vidar Riseth, Alexander Tettey, Abdou Razack Traoré - Yssouf Koné.

Kommer Rosenborg til Mesterligaen? Si din mening!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere