Gå til sidens hovedinnhold

Internt bråk før Liverpool-kampen

Det er ikke bare Rafael Benitez som har hodepine.

Presset på Liverpools manager Rafael Benitez er enormt før onsdagens bortekamp mot Lyon i Frankrike. Liverpool har tapt seks av sine sju siste kamper - og det spekuleres i om spanjolen tåler enda et tap.

En rekke skader gjør situasjonen enda verre for Liverpool og Benitez. Mandag kveld ble det bekreftet at kaptein Steven Gerrard ikke spiller mot Lyon.

Men det franske laget er heller ikke fritatt for bekymringer.

Full på nattklubb
To dager før lørdagens kamp mot St. Etienne ble Lyons kaptein Sidney Govou sett ravende full på en nattklubb, og dagen etter ble han fratatt kapteinsbindet av manager Claude Puel.

Puel vurderte også å vrake Govou mot St. Etienne, men lot midtbanespilleren få spille. Det ble lønnsomt. Det var nemlig Govou som holdt igjen Jérémy Toulalan da den viktige midtbanespilleren ville fly på manageren på vei mot garderoben i pausen.

Toulalan ble rasende da Puel ba ham om å gjøre ting enkelt og slutte å drible.

- Bare fordi du aldri var i stand til å drible betyr ikke det at vi ikke skal gjøre det! skrek Toulalan ifølge The Guardian.

Skadetrøbbel
Lyon vant den franske toppserien sju år på rad før Bordeaux overtok tronen forrige sesong. 11 runder ut i den nye sesongen topper fortsatt Bordeaux foran Lyon.

I tillegg til bråket med Govou og Toulalan sliter Lyon også med skader. Jean-Alain Boumsong, Mathieu Bodmer og Cleber Anderson er ifølge The Guardian uaktuelle til onsdagens kamp.

Liverpool har ti spillere på skade- og sykelisten, men Benitez håper at flere av dem likevel kan spille mot Lyon.

- Har ikke alternativ
Gerrard, Albert Riera, Martin Kelly og Martin Skrtel er defintivt uaktuelle, men det er fortsatt håp for Daniel Agger, Glen Johnson, Fabio Aurelio, David Ngog og Alberto Aquilani. Fernando Torres har ikke rukket å komme seg helt etter forrige skade, men spiller sannsynligvis.

- Vi må ta med Fernando til Lyon fordi vi ikke har så mange alternativ, sier Rafael Benitez ifølge Liverpoolfc.tv.

Det har han jo rett i.

Lyon topper gruppe E med ni poeng etter tre kamper og kan sikre avansement med seier mot Liverpool onsdag kveld. Det engelske storlaget har bare tre poeng og befinner seg på tredjeplass, med Fiorentina tre poeng foran.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter