Gå til sidens hovedinnhold

Intervjuet med Messi og Ronaldo vekker oppsikt: - Håper vi kan spise middag sammen

De har vært verdens to beste fotballspillere og sterke rivaler i en årrekke. Nå virker det som at Cristiano Ronaldo (34) og Lionel Messi (32) har begravd stridsøksen.

Under torsdagens Champions League-trekning i Monaco satt Ronaldo og Messi side om side blant de fremmøtte, og arrangøren benyttet anledningen til å foreta et nokså sjeldent intervju med duoen samtidig.

Da skjedde det som nå vekker oppsikt over hele fotballverden.

Se hele intervjuet øverst saken!

- Ikke spist middag sammen, ennå!

De to, som ifølge flere rapporter opp gjennom årene skal ha hatt en torn i siden til hverandre i lang tid, viste nemlig stor gjensidig respekt og beundring i en svært lystig intervjuseanse.

- Vi delte denne scenen sammen i 15 år, han og jeg , og jeg vet ikke om det har skjedd før i fotball. Selvsagt har vi et godt forhold. Vi har ikke spist middag sammen. Ennå! Men jeg håper vi kan få det til i fremtiden, sa Ronaldo til rungende applaus fra en sal full av fotballpersonligheter i Monaco.

Den portugisiske superstjernen spilte for Real Madrid i litt over ni år før han forlot Real Madrid for Juventus sommeren 2018.

- Jeg savner selvsagt å spille i Spania. Vi hadde en duell over de siste 15 årene, noe som er bra. Det «pushet» meg og det «pushet» ham. Det føles godt å være en del av fotballhistorien. Jeg er der, og det er selvsagt han også, sa Ronaldo om Messi.

- Følger Ronaldo fra Spania

Lionel Messi benyttet også anledningen til å innrømme at han satte pris på rivaliseringen med sin gamle motspiller.

- Det var fint å ha Cristiano i La Liga, spesielt fordi han var i Real Madrid. Nå er han i en annen stor klubb, og vi følger med på ham fra Spania, sa Messi.

Intervjuet vakte oppsikt og ble raskt omtalt av en rekke av verdens største medier. Det har ikke vært dagligdags at disse har stilt opp på denne måten.

- Storslått, er beskrivelsen BT Sport bruker for å oppsummere den hyggelige seansen.

Enorm statistikk

Messi har spilt 452 kamper i La Liga og scoret utrolige 419 mål. I tillegg har han scoret 112 mål på 135 Champions League-kamper.

Cristiano Ronaldo har på sin side 311 mål på 292 La Liga-kamper og 126 mål på 162 Champions League-kamper.

Det er kanskje ikke så rart om de beundrer hverandre ...

Både Ronaldo og Messi var for øvrig i Monaco for å være med på utdelingen av prisen som årets spiller av Det europeiske fotballforbundet (UEFA). Der måtte imidlertid begge se seg slått av Liverpools stopperkjempe Virgil van Dijk.

Les også

Luis Enriques datter døde av kreft

Les også

Virgil van Dijk ble årets spiller i Europa

Kommentarer til denne saken