RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Intet kapteinsbind for Terry

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Så lenge Fabio Capello er sjef, er kapteinsbindet utenfor rekkevidde for John Terry.

John Terrys noe utsvevende privatliv har ikke falt i god jord hos landslagstrener Fabio Capello.

Nå gjør italieneren det ettertrykkelig klart at så lenge han har ansvar for landslaget kan Terry se langt etter å få tilbake kapteinsbindet.

- Skal være et forbilde
- Frem til VM vil ikke Terry bli kaptein igjen. Etter VM? Hvis jeg fortsetter som landslagssjef? Jeg tror ikke det, sier Capello ifølge BBC.

- Jeg ber kapteinen være et forbilde for unge mennesker. Det han gjorde var ikke bra. Jeg sa det til ham og han forstod det.

Mange tror Terry fortsatt har et håp om å få tilbake kapteinsbindet, men Capello mener han ikke er egnet for oppgaven etter måten han behandlet Wayne Bridge på. Å kaste ham ut av landslaget er derimot helt uaktuelt for Capello.

- Uaktuelt å droppe ham
- Jeg har ikke engang vurdert å droppe John Terry fra troppen, akkurat slik jeg aldri vurderte å ta Wayne Bridge ut av troppen heller. Og jeg tror ikke spillerne har mistet respekten for ham, for de kjenner til lederegenskapene hans, slår Capello fast.

Bridge har for øvrig selv takket nei til landslagsspill.

Det er Manchester Uniteds Rio Ferdinand som er tiltenkt kapteinsrollen på landslaget. Ferdinand er imidlertid skadet, og i hans fravær er det Steven Gerrard som får jobben som kaptein når England møter Egypt til privatlandskamp onsdag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere