RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Intet som en skikkelig krangel

Sist oppdatert:
Manager Graeme Souness hadde en skikkelig verbal utblåsning på Rovers-trening tidligere denne uka. Kanskje det var det et nedrykkstruet Blackburn-lag trengte.

ASTON VILLA – BLACKBURN 0-2: Det var forhenværende supersspiss Dwight Yorke som fikk gjennomgå den skotske managerens vrede etter en tøff takling på Rovers-treninga tidligere denne uka. Saken ble fort dysset ned, men kanskje var det akkurat en slik skyllebøtte Blackburn-mannskapet trengte for å heve seg.

Kun én seier er det blitt på ligamestrene fra 1994/95 i sine siste ni kamper, og nedrykksstreken rykket stadig nærmere. Status for Blackburn før bortekampe mot høytflyvende Aston Villa var ikke bra, men med Martin Andresen inn på midtbanen har de blåhvite stadig hevet seg.

Denne gangen også betydelig.

Savnet Johnsen

Aston Villa var bare en skygge av seg selv etter å ha vunnet fire av sine seks kamper. Mye kan nok skyldes at Ronny Johnsen var fraværende – ikke skadet denne gangen, men på sykehuset for å følge konas fødsel – noe som gjorde det sjeldent enkelt for bortelaget å trenge gjennom Villas midtforsvar.

1-0 kom da Brett Emerton la inn fra høyresiden og Garry Flitcroft brukte høyreslegga fra hjørnet av femmeteren, mens 2-0 kom etter nok et innlegg av Emerton, denne gang på corner. Jonathan Stead ventet på hjørnet av sekstenmeteren, og like etterpå lå ballen i nettmaskene. Fortjent nok.

Dermed er Martin Andresen, på banen i samtlige 90 minutter, og Blackburn syv poeng over Portsmouth og nedrykksstreken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere