*Nettavisen* Sport.

Investorer vil ha Ødegaard til Brann

Foto: Erik Johansen / SCANPIX

En rekke klubber står i kø for å sikre seg Alexander Ødegaard. Nå sier investorer i Bergen at de er klare for å hente ham til Brann.

03.11.04 08:36

Brann har de siste sesongene hatt stor suksess med at eksterne sponsorer har hentet spillere til klubben. Auto 23 hentet Seyi Olofinjana, Idar Vollvik i Chess har hentet Raymond Kvisvik og Bengt Sæternes, mens investorgruppen Hardball fikk Paul Scharner til Bergen.

Nå er de alle klare for å hente Alexander Ødegaard til Bergen.

- Jeg tar gjerne samtaler med de andre investorene. Det er et veldig positivt samarbeidsklima for tiden i og med at Brann tok bronse og er i cupfinalen, sier Vollvik til Bergens Tidende.

- Jeg har ikke vært i kontakt med Per-Ove Ludvigsen siden vi kjøpte Paul Scharner. Men med Alexander Ødegaard hadde Brann fått en fantastisk løperrekke. Det jeg er bekymret for, er en eventuell budrunde. Han kan fort bli dyr, sier styreformann i Hardball, Bjarne Berg.

- Alexander Ødegaard har vært nevnt i en sammenheng. Nå er nummer 23 gitt til Paul Scharner, men vi er ikke fremmed for å hjelpe Brann. Man skal aldri si aldri, sier administrerende direktør i Auto 23, Morten Fredriksen.

Også Westfal-Larsen er interessert i å bidra til at førdegutten havner i Bergen.

- Jeg så i Bergens Tidende at det var flere interessante spillere. En Alexander Ødegaard er spennende. Pris er selvfølgelig viktig i en slik sammenheng, sier finansdirektør Eirik Hansen.

- Men Brann må komme på banen. De må ta initiativet overfor oss.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag