Gå til sidens hovedinnhold

Inzaghi scoret for Rivaldo

Filippo Inzaghi viste igjen at han er en av de giftigste måljegerne i europeisk fotball. Pippos sjette mål på fem kamper sendte Ajax hjem uten poeng. Etter kampen dediserte han målet til Rivaldo.

MILAN - AJAX 1-0: AC Milan stiller som regjerende mester i Europas gjeveste klubbturnering, og møtte tøff motstand i første kamp. Ajax var bare sekunder fra å sende Milan ut i fjorårets kvartfinale, og håpet naturlig nok å ryste Milano igjen.

Problemet var bare Filippo Inzaghi.

En mer klassisk italiensk måltyv er vanskelig å tenke seg. Den tidligere Juventus-stjernen utmerker seg sjelden utenfor motstanderens 16-meter, men desto oftere innenfor.

Så også denne gang.

Hedret Rivaldo

Andrej Sjevtsjenkos skudd i det 67. minutt kom i retur fra keeper Bogdan Lobont, og Inzaghi var raskt frampå for å sette inn sitt sjette mål for sesongen. Etter kampen hedret han lagkameratene, og spesielt misfornøyde Rivaldo, som nok en gang ble utelatt fra startelleveren.

Brasilianeren ønsker seg vekk fra AC Milan.

- Et magisk øyeblikk, la oss håpe det varer. Jeg dediserer målet til alle lagkameratene mine, også de som ikke spilte. Vi må ikke glemme at det satt fantastiske spillere som Manuel Rui Costa og Rivaldo på benken, sa Inzaghi ifølge AFP.

Zlatan ordnet italiensk utvisning

Zlatan Ibrahimovic fant ikke veien til nettmaskene tirsdag, men svensken kom likevel i fokus - for Gennaro Gattusos sinne. Etter flere tøffe dueller mellom den svenske teknikeren og den italienske midtbanekrigeren, endte det med at Gattuso mistet besinnelsen og slo.

Dommeren var raskt på plass med det røde kortet og sendte italieneren i dusjen.

Dessverre for Zlatan og Ajax kom utvisningen i seneste laget - kampen var allerede på overtid. Rafael van der Vaart kunne utlignet på overtid, men ble mesterlig stoppet av fjorårets finalehelt - Milankeeperen Dida.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene