*Nettavisen* Sport.

Ireland på vei ut

Foto: Scanpix / REUTERS / Phil Noble

- Når en spiller vil bort, så reiser han, sier Gérard Houllier.

18.12.10 13:53

Stephen Ireland har på ingen måte vært en suksess hos Aston Villa siden overgangen fra Manchester City i august.

Nå vil Villa, ifølge manager Gérard Houllier, forsøke å få tilbake pengene som ble brukt for å hente midtbanespilleren til Villa Park.

Ireland ble verdsatt til rundt 80 millioner kroner da han ankom Birmingham-klubben. Overgangen var en del av avtalen der James Milner gikk motsatt vei til Manchester City.

Ute av troppen
Da Villa spilte lokaloppgjør mot West Bromwich forrige helg var Ireland ikke engang med i troppen.

24-årige Ireland skal nå være innstilt på å fortsette karrieren et annet sted når det igjen åpnes for overganger i januar.

Det ble klart etter et møte mellom spillerens representanter og manager Houllier. Franskmannen understreket tidligere i høst at han ønsket hardere arbeid fra Ireland.

- Jeg sa at han er en del av spillerstallen, og at jeg forventer at han presterer litt bedre når han spiller, det er det hele, uttaler Houllier ifølge Sky Sports.

- Det er en forskjell på hva jeg ser fra ham på trening noen ganger og hva jeg ser i kamper. Jeg sa til agenten hans at det er et problem han er nødt til å få orden på.

- Jeg liker mannen, og liker spillertypen. Han er god med ballen og har et godt blikk for spillet, men han må tilpasse seg den moderne fotballen også, mener Villa-manageren.

- Håper å tjene like mye
Houllier innrømmer at Ireland har ytret et ønske om å forlate Villa Park overfor sin agent. Men den tidligere Liverpool-manageren nekter for at han har bedt Ireland om å finne seg en ny arbeidsgiver.

- Nei, nei. Når en spiller vil bort, så reiser han. Så enkelt er det. Jeg tror han håper å tjene like mye penger. Det tror jeg klubben tenker også.

Houllier avfeier i tillegg at Ireland ble satt ut av troppen mot WBA som en disiplinær straff.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.