*Nettavisen* Sport.

Irritert over bomskudd

Randi Gustad og Kari Mette Johansen scoret sju mål hver mot Australia, men etter kampen irriterte begge seg over hvert sitt bomskudd.

ST. PETERSBURG (TV 2 Nettavisen): Randi Gustad og Kari Mette Johansen nøt godt av Australias hjelpeløse angrepsspill. Det ga duoen kontringsmuligheter på løpende bånd.

- Det er deilig å ha slike kamper innimellom, så får vi løpt av oss litt, gliser Johansen.

Nærkontakt med keeper
Duoen stoppet begge på sju mål hver. Men etter kampen var det den ene bommen de hadde, begge tenkte på.

- Jeg kom litt for nær streken, så jeg så faktisk ikke målvakten. Jeg var litt sur på meg selv. Det irritererte meg fortsatt da kampen var over, forklarer Larvik-vingen.

Også Gustad fikk nærkontakt med Australias målvakt da hun ødela sin perfekte statistikk.

- Jeg tror jeg fikk skrittet hennes i pannen, så nær var jeg keeperen. Det var litt ukontrollert av meg. Det var ikke bra nok. Det skulle vært hundre prosent, ler hun.

Lite publikumsfrieri
Og irritasjonen satt i lenge etter at lagene gikk av banen. En halvtime etter sluttsignalet var Gustad fortsatt forbannet på seg selv over bommen.

- Jeg er faktisk det. Jeg bør egentlig bare glemme det, sier Nordstrand-spilleren.

Det ble lite publikumsfrieri til tross for at motstanden var veldig svak. De norske jentene løp av seg sinnet etter tapet mot Sør-Korea dagen før, og valgte effektivitet fremfor estetikk. Et enslig trickskudd av Camilla Thorsen var fasiten etter kampen.

- Jeg tror vi trengte litt å kjenne på å score mål, sier Johansen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag