Irritert over VIFs gullsnakk

Dagen etter 4-1 over Molde irriterer Vålerenga-direktør Kjetil Siem seg over VIF-spillernes prat om seriegull.

20.09.04 13:19

- Jeg irriterer meg ikke bare litt, men veldig mye over hvordan vi opptrer i media i dag. Det er nesten flaut, sier VIF-direktør Kjetil Siem til Vålerengas nettsider.

- Skaper unødvendige forventninger
Han er helt uenig med de som mener at det må være lov til å snakke om gull når bare to poeng skiller opp til Rosenborg.

- Det eneste vi oppnår med det er å havne i forsvarsposisjon i forhold til hva vi har sagt, type; «snakket om gull, ble nummer fem». Vi skrur forventingene på en måte som lett hemmer prestasjoner gjennom utålmodighet. Ikke minst blant publikum. Presse også. Her snakker vi om sterke mekanismer, sier Siem.

Og:

- Og det vil etter gullsnakk etterhvert bli en skuffelse å bli både nummer tre og to og fire. Som isolert sett er veldig veldig bra.

HTML EMBED
Hvem vinner serien til slutt?
Vålerenga
Rosenborg
Tromsø
Lyn
Andre

Se resultat
Burde ikke sagt noe

Selv speakeren under VIF-Molde får gjennomgå av Siem.

- Jeg likte ikke hva speakeren vår sa i går heller. Det er greit at han en gang nevner at Åge Hareide forhåpentligvis så at Ardian scora, men det blir platt og faktisk mot sin hensikt å snakke for mye om Ardian og landslaget som speaker. Det legger bare et press på landslagssledelsen som kan virke som de gir etter dersom de tar ham ut. La prestasjonene snakke for seg selv, sier VIF-direktøren.

Han varsler en prat med spillerne mandag, og påpeker at det er kort vei fra himmel til helvete med å nevne cuptapet for 2. divisjonslaget Bærum.

2 x 4-1. Kan Vålerenga holde helt frem? Diskuter saken her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.