*Nettavisen* Sport.

Irritert Villas-Boas skjeller ut pressen

Foto: NIGEL RODDIS (Reuters)

Chelsea-sjefen vil ikke høre snakk om at Lampard og Drogba er på vei bort.

28.09.11 09:06

Chelsea-sjef André Villas-Boas har fått en godkjent start på karrieren på Stamford Bridge.

For øyeblikket ligger London-laget på en tredjeplass i Premier League, med fire seiere, én uavgjort og ett tap.

I Champions League vant blåtrøyene sin første kamp 2-0, da de beseiret Bayer Leverkusen på hjemmebane.

Irritert Chelsea-sjef
Likevel blir Chelsea-manageren møtt med kritiske spørsmål fra engelske journalister, og portugiseren skal nå begynne å gå lei.

The Guardian skriver at han var synlig irritert da han møtte journalistene før Champions League-møtet med Valencia, og særlig spørsmålene om Frank Lampard og Didier Drogbas fremtid gikk på bekostning av humøret.

Drogba har vært ute av spill siden han ble skadet mot Norwich i slutten av august, men var tilbake på benken og fikk et innhopp i 4-1-seieren mot Swansea i helgen. Lampard har ikke spilt en full kamp siden 2-1-seieren over Sunderland den 10. september. Han satt også på benken gjennom hele kampen mot Swansea.

Pressen begynte derfor å spekulere i om de to Chelsea-ikonenes karriere på Stamford Bridge nærmer seg slutten, men det vil ikke Villas-Boas høre snakk om.

- Hvorfor har han (Lampard) ikke spilt? Hvor mange kamper har han startet i Premier League i år, spurte Villas-Boas retorisk. Når svaret ble gjengitt (5 kamper fra start), sa Chelsea-sjefen følgende:

- Så dere brukte kun den negative delen, ikke den positive. Jeg tror jeg har sagt nok, sier han.

- Ingenting å bevise
Men klarte ikke å dy seg:

- Frank er en etablert spiller av topp kvalitet, og en av de viktigste i klubben, noe han også kommer til å fortsette å være. Han har ingenting å bevise overfor fotballverden. Han er en fantastisk lagspiller og en utrolig profesjonell type, og jeg håper han kan fortsette å lykkes i klubben i mange år fremover, sier Villas-Boas.

- Det er 11 plasser og 26 spillere. Hva er dramatikken her, spurte han videre, tydelig oppgitt, skal man tro The Guardian.

Han påpeker at også Drogba har en fremtid i Chelsea.

- Det er ikke en dramatisk forandring på gang, og det er ikke en sak slik dere (pressen) ønsker det. Det er ikke sant, påpeker han.

Chelsea møter Valencia på Estadio Mestalla i Champions League onsdag kveld. Avspark 20.45.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.