RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Irving strålte sterkest

Orlando (NTB-DPA): Kyrie Irving traff med alle sine åtte trepoengsforsøk og var den store spilleren da Team Chuck slo Team Shaq 146-133 i de unge spillernes allstarkamp i NBA fredag.

- Skuddet mitt føltes ikke så bra under oppvarmingen, men medspillerne ga meg hele tiden gode sjanser, og i kampen falt ballen i kurven hele tiden, sa Irving etter å ha scoret 34 poeng.

Cleveland Cavaliers-guarden, som var førstevalg i fjorårets draft, traff med 12 av 13 skuddforsøk i spill og leverte dessuten ni assist. Han fikk prisen som mest verdifulle spiller i kampen som nå har en blanding av første- og annetårsproffer på hvert lag. Tidligere var det førsteårsproffer mot annetårsproffer.

Paul George scoret 23 poeng og DeMarcus Cousin 18 for Team Chuck (valgt av Charles Barkley), men kvelden tilhørte Ivring.

- Du gir ballen til fyren som har hetest skuddarm. Vi skjønte raskt hvem det var i kveld, sa George.

Tristan Thompson scoret 20 poeng og Greg Monroe 19 for Team Shaq (valgt av Shaquille O'Neal). Jeremy Lin, som har vært ligaens mest omtalte spiller de siste ukene, spilte bare ni minutter og scoret 2 poeng. Han ba om redusert spilletid fordi han hadde spilt kamp både onsdag og torsdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere