*Nettavisen* Sport.

Isabelle Pedersen satte personlig rekord

Foto: Chris Trotman / Getty Images

Løp inn til sterk tid og gikk videre i EM.

01.03.13 12:32

Isabelle Pedersen gjorde jobben sin. Hun satte personlig rekord og gikk videre til semifinalen på 60 meter hekk i innendørs-EM i friidrett fredag.

Hun løp inn til sterke 8,18 sekunder og klarte femteplassen i heatet sitt. Hviterussiske Alina Talaj vant heatet med svært sterke 8,02.

Tidligere fredag ble Vladimir Vukicevic slått ut på 60 meter hekk for menn i et løp der han ikke var heldig med starten og kom på etterskudd fra start. Han løp inn til 7,78 sekunder og manglet to hundredeler på å ta seg videre til semifinalen.

For to år siden klarte Christina Vukicevic bronsen på 60 meter hekk, men hun er ikke med i år.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

400-meterløperen Line Kloster satte norsk rekord med 53,15 sekunder i innendørs-EM i Göteborg fredag og tok seg videre til semifinalen.

Hun endte på fjerdeplass i heatet sitt, men fikk en så god tid at hun likevel gikk videre, selv om hun ikke var direkte kvalifisert. Dermed får hun en ny sjanse igjen lørdag ettermiddag, men da blir det tøffere, dersom hun skal klarte å ta seg videre til finale. Skal det bli finaleplass, må hun nok godt ned på 52-tallet, og det vil nok være for mye å håpe på.

Det var britiske Eilidh Child som vant Klosters heat med sterke 52,05 sekunder.

Line Kloster hadde selv den gamle rekorden på 400 meter innendørs. Den var på 53,25 sekunder og ble satt 21. februar i år. Det er helt klart at hun har prikket formen perfekt til EM. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.