RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UTE: Isabelle Pedersen klarte ikke å hevde seg i EM-kvalifiseringen.
UTE: Isabelle Pedersen klarte ikke å hevde seg i EM-kvalifiseringen. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

Isabelle Pedersen ute av EM

Sist oppdatert:
Slått ut i kvalifiseringen.

Isabelle Pedersen løp inn til 13,17 i kvalifiseringen på 100 meter hekk i friidretts-EM tirsdag. Det holdt ikke til å gå videre.

De tre beste i hvert av de fire heatene og fire beste tider for øvrig tok seg til semifinalen tirsdag kveld. Pedersen ble nummer fem i sitt heat og løp ikke fort nok til å gå videre på tid. Den siste semifinaleplassen gikk på 13,12.

Pedersen, som har slitt med en betennelse under foten, regnet på forhånd med at hun måtte løpe ned mot sitt årsbeste (13,07) eller personlig rekord (13,04) for å ta seg videre. Hun var ikke overrasket over at det ikke gikk.

- Jeg har ikke grunnbasen som skal til for å løpe riktig. Treningsmengden er ikke god nok, sa hun etterpå.

- Jeg kom godt ut fra start, men tapte terreng etter hvert. Jeg er fornøyd med det jeg klarte. Jeg er bare ikke bedre nå. Jeg håpet på en bedre plassering, men det var ikke god nok kontinuitet i treningen i sommer.

Hun ser allerede framover. Hun gleder seg til 4 x 100 meter stafett, der hun er en av kandidatene til å løpe. Deretter venter NM. Kanskje tar hun også med seg et stevne i Italia før hun retter blikket mot neste sesong.

- Jeg gleder meg allerede til innendørssesongen starter i mars. Forhåpentlig kan jeg da starte etter en skadefri periode, sa Isabelle Pedersen.

Best i kvalifiseringen var britiske Tiffany Porter, som vant Pedersens heat med 12,69 i to sekundmeters motvind. Pedersen endte på 19. plass i kvalifiseringen. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere