Isfront da Marco Silva møtte sin gamle klubb

SLANGER: Marco Silva ble møtt av supportere som holdt opp lekeslanger for å vise sin misnøye med den tidligere Watford-manageren.

SLANGER: Marco Silva ble møtt av supportere som holdt opp lekeslanger for å vise sin misnøye med den tidligere Watford-manageren. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Everton-sjefen ble møtt med banner og lekeslanger av Watfords supportere.

09.02.19 18:14

WATFORD - EVERTON 1-0:

Bruddet mellom Marco Silva og Watford ble av den stygge sorten. Etter pengekrav, beskyldninger og en offentlig skittentøysvask, endte Silva til slutt i jobben som Everton-manager.

Lørdag var det duket for en gjenforening da Silva og Everton gjestet Watford.

Det sies at tiden leger alle sår, men mye tyder på at det ikke har gått nok tid for Watford-supporternes del. Flere supportere stilte nemlig klare med lekeslanger på tribunen for å markere hva de synes om managerens oppførsel. Poenget med slangene var å vise at Silva er en «snake», altså en person som virker snill og grei, men som ender opp med å svikte deg.

DÅRLIG STEMNING: Det var dårlig stemning på tribunen da Marco Silva og Everton gjestet Watford. Foto: Carl Recine (Reuters)

Én annen supporter valgte å markere sin misnøye med en Judas-referanse. Med banneret «Marco 30 pieces of Silva» kom satte Watford-supporteren Silva i rollen som Judas Iskariot som visstnok forrådte Jesus for 30 sølvpenger.

Når det gjelder selve kampen, så var det hjemmelaget som fikk mest å juble for.

TUNGT: Marco Silva fikk et tungt gjensyn med Watford. Foto: Mark Pain (Pa Photos)

Etter 45 målløse minutter, klarte Watford å score kampens første mål i andreomgang. Andre Gray scoret, mens Will Hughes stod for den målgivende pasningen.

For å gjøre vondt verre for Everton, ble Kurt Zouma utvist etter (!) at kampen var over. Forsvarsspilleren stormet bort til dommeren og ga klar beskjed om hva han mente. Dommer Lee Probert belønnet oppførselen med det røde kortet.

Seieren sendte Watford opp på 8.-plass, mens Everton og Silva i skrivende stund ligger på 9.-plass.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag