RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ishockey igjen, og igjen og igjen

Sist oppdatert:
NHL er tilbake med nok en utgave. Denne gangen er det flere nyheter og spillet har ... joda, du har hørt det før.

Electronic Arts gir hvert eneste år ut en ny utgave i NHL-serien. Noen ganger inneholder spillet viktige nye ting, andre ganger ikke. For deg som ikke kjenner serien skal vi gjøre det enkelt: Det finnes kun ett virkelig godt ishockeyspill på markedet. Det er NHL-serien. En veldig god simulering av spillet ishockey med alle de virkelige NHL-lagene og alt det du forventer rundt spillet.

Så, hva har de gjort i år?

Ny kampmotor...
He-he, jeg måtte le når jeg så dette på skrytelisten. Noe helt forferdelig latterlig. Jeg gidder ikke å bruke flere minutter på å denge løs i en elendig kopi av de dårligste kampspillene der ute.

Ny skøytegåing
Ja, du har faktisk mer kontroll over spilleren nå. Det føles som om din joystick faktisk påvirker det du gjør... altså, mer enn før...

Dynasty Mode
Her kan du følge laget ditt i flere sesonger og bygge opp et skikkelig lag etter dine spesifikasjoner og ønsker. På tide, sier vi.

Nye eliteserier
Hele 39 nye lag fra Tyskland, Sverige og Finland for de som liker det.

I det hele er det en god versjon av NHL i år, det har blitt en smule vanskeligere å score (NOK en gang) og kontrollen har blitt bedre. Den nye kampmotoren er over grensen til latterlig, men Dynasty Mode er begynnelsen på noe godt. Har du ikke NHL 2003 kan du investere i dette, ellers venter du muligens til neste år. Grafikken har fått et par ekstra hakk opp, og hadde FIFA vært i nærheten av så gjennomført hadde det vært glimrende. Lyd, presentasjon og alt annet er nærmest perfekt.

NHL 2004 er det beste ishockeyspillet på markedet, fulgt av NHL 2003 og NHL 2002 etc...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere