RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GIR SEG: Den tidligere NHL-proffen Anders Myhrvold gjorde comback i VIF-trøya. Det holdt med en kamp.
GIR SEG: Den tidligere NHL-proffen Anders Myhrvold gjorde comback i VIF-trøya. Det holdt med en kamp. Foto: Thomas Rasmus Skaug (NTB scanpix)

Anders Myrvold legger opp

Sist oppdatert:
Ishockeyspilleren Anders Myrvold (42) gjorde comeback for Vålerenga og spilte mot Storhamar fredag. Det ble med den ene kampen.

42-åringen skriver i en pressemelding sendt TV 2 om hvorfor det ikke blir mer spill for Vålerenga i ishockeyens eliteserie.

– Jeg driver en business hvor jeg trener firmaer. Dette har jeg prøvd å kombinere 100 prosent ved siden av og komme tilbake på hockeybanen. Jeg har også en familie med lille Emilia på to år i spissen som jeg knapt har fått sett i denne perioden. Det er på ingen måte optimalt, forklarer Myrvold.

Comebacket ble klart 1. september. Da var det seks år siden forrige kamp. Myrvold sier at han fikk en verdig avslutning.

– Åpningskvelden med 5500 tilskuere i Gjøviks Fjellhall føler jeg er en verdig og god avslutning på en lang hockeykarriere med både nedturer og masse oppturer, forteller Myrvold.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere