RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storhamar fikk trøbbel. Så scoret de seks på rappen

SEIERSMASKINERI: Storhamar og Mikael Zettergren tok med seg enda en triumf hjem torsdag. Her fra en tidligere kamp.
SEIERSMASKINERI: Storhamar og Mikael Zettergren tok med seg enda en triumf hjem torsdag. Her fra en tidligere kamp. Foto: Fredrik Hagen (NTB scanpix)
Vålerenga fortsatte også den sterke seiersrekka.

MANGLERUD STAR - STORHAMAR 2-6 (2-0, 0-3, 0-3):

Storhamar slapp med skrekken mot Manglerud Star og vant 6-2 etter å ha kommet tilbake fra 0-2.

Serieleder Storhamar kom fra elleve strake seirer. Siste tap kom 26. oktober, og laget har stått for 61 mål siden den gang.

I Manglerudhallen viste hjemmelaget ingen nåde. Anført av en opplagt Mathias Trygg gikk laget rett i strupen på Storhamar.

Det sto 2-0 etter 1. periode etter scoringer fra nevnte Trygg og Peter Lindblad. Manglerud Star har ofte sjokkåpnet for så å rakne utover kampen. Det ble også tilfellet mot Storhamar.

Det tok gjestene en periode å komme ut av dvalen. Storhamar utnyttet et overtall ved å redusere ved Mikael Zettergren. Så presenterte Storhamars to nye canadierne seg. Phil Marinaccio utlignet til 2-2 før Josh Nichols sendte Hamar-laget i ledelsen med 3-2.

I tredje periode økte Zettergren med sitt andre mål for kvelden før Robin Dahlstrøm gjorde 5-2 i et nytt overtall.

Christian Larrivée er alltid vanskelig å stoppe og fikk gjøre som han ville da han gjorde 6-2 i undertall. Dermed vendte Storhamar oppgjøret på en overbevisende måte.

God VIF-trend

Vålerenga er inne i en god trend, og til tross for at Kongsvinger tok ledelsen ga ikke Roy Johansens utvalgte seg før det sto 7-1 på lystavla i Furuset Forum.

Blant annet puttet lagets storscorer Rasmus Ahlholm tre nye mål.

Med den nye trepoengeren knappet Vålerenga inn på avstanden til de fire i tet. Lillehammer på fjerdeplass er nå bare sju poeng foran.

I Sparta Amfi byttet Sparta og Lillehammer på å ha ledelsen. Det var hjemmelaget som ledet til slutt og stakk av med alle poengene.

Troy Rutkowski ble matchvinner med sin 3-2-scoring etter 48.12 i tredje periode. Dermed er avstanden til Storhamar fortsatt 11 poeng.

Bastiansen god

Frisk Asker hadde ingen større problemer med å slå Stjernen 5-1. Blant annet sto landslagsveteranen Anders Bastiansen bak to av scoringene.

Dermed tok Asker-laget seg forbi Lillehammer opp til tredjeplassen.

Det ble mye tettere og jevnere mellom Lørenskog og Stavanger.

Lassi Kokkala ble matchvinner for Oilers 25 sekunder ut i «sudden death». Stavanger ledet tre ganger i kampen hvor blant annet Kristian Forsberg scoret to mål .

Seieren må dermed betegnes som fortjent. Med det ene poenget er Lørenskog et lite hestehode foran Stjernen med tanke på den siste sluttspillsplassen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere