NEW YORK RANGERS - MINNESOTA WILD 4-7:

New York Rangers tapte 4-7 da de fikk besøk av Minnesota Wild fredag. Tre assist fra Mats Zuccarello hjalp ikke mot laget fra Midtvesten.

Mens Minnesota spilte sin tiende kamp på rappen uten å tape, noe som er rekord for laget, slapp New York inn sju mål for andre gang på like mange opptredener.

Snaut fire minutter inn i matchen kom den første assisten fra norske Zuccarello, og Chris Kreider sørget for 1-0 til hjemmelaget.

Men før nordmannen bidro med sin andre målgivende for kvelden, var stillingen allerede 2-6 i gjestenes favør.

Zuccarello var nest sist på pucken også da Derek Stepan og Kreider kappet forspranget til 3-6 og 4-6.

Marerittaktig midtperiode

Halvveis i åpningperioden utlignet Mikael Granlund for Minnesota Wild og det sto 1-1 til pause.

I løpet av det første minuttet i andre periode scoret Wild to ganger, og de påfølgende fire minuttene fikk lagene ytterligere ett mål hver.

Deretter la Minnesota på to ganger til, om enn i noe roligere tempo, før Zuccarello hjalp Derek Stepan til en redusering et minutt før det igjen var pause.

Da lagene gikk på isen for den tredje perioden sto det 6-3 til Wild.

Roet seg

Etter at målene haglet inn i andre periode, gikk det 17 minutter før noen fikk nettkjenning i den siste. Igjen bidro Zuccarello til en Kreider-scoring.

På tampen av matchen tok Rangers ut målvakten, men i stedet for å få uttelling offensivt, endte det med et siste baklengsmål. Charlie Coyle fastsatte sluttresultatet til 7-4 for gjestene fra Minnesota.

Begge målvaktene til New York hadde nok ønsket seg bedre innganger på jula. Både Henrik Lundqvist og Antti Raanta slet med å holde Rangers-buret reint for pucker. Begge endte med en svak redningsprosent på rundt 70.

Lundqvist forlot isen til fordel for Raanta etter fire baklengs på 13 skudd. Keeperstjernens finske erstatter var ikke særlig bedre og slapp inn to av sju.

Mats Zuccarello fikk drøyt 20 minutter på isen i en kamp som isolert sett gikk bra for ham, men som altså endte med tap for laget likevel.

(©NTB)