N.Y. RANGERS - TORONTO 0-4:

NEW YORK (Nettavisen): - Jeg har sagt det for mange ganger. Nå orker jeg ikke mer. Jeg er lei av å se det samme pisset hele tiden, sier Mats Zuccarello til Nettavisen.

Det er bare et par minutter siden hjemmematchen mot kanadiske Toronto Maple Leafs tok slutt. Den endte med tap 0-4 etter den verste forestillingen i Madison Square Garden siden Britney Spears-konsertene i 2009.

Rangers-spillerne spilte som om de har lest ryktene om at manager Jeff Gorton ikke tror at laget kan vinne Stanley Cup og derfor vil sende flere av stjernene - inkludert Zuccarello - på flyet vekk fra Manhattan for å få inn unge, lovende spillere.

De spilte som om de manglet all motivasjon.

Rangers-manageren vil heller bygge et lag som kan vinne om tre år enn å beholde et lag som kan ta sluttspillplass, men ikke noe mer.

Nettavisens spørsmål om hvordan dette påvirker motivasjonen til spillerne, fører til et langt svar som bedre enn denne journalistens ord kan oppsummere frustrasjonen som har flyttet inn i Zuccarellos hode.

- Jeg vet ikke. Det er ikke mange som vil ha oss, sånn som vi spiller nå. Hvis du har lyst til å ... Jeg vet ikke. Jeg har ikke lyst til å si så mye akkurat nå. Vil de ikke ha deg her, så vil du ikke være her, heller. Vil dem ... Men akkurat nå driter jeg i alt det der. Det får vi ta hvis den tid kommer. Nå er det bare jævlig frustrerende å sitte i ... Ikke vise noe «passion». Det er pinlig. Jeg har sagt det for mange ganger. Jeg orker ikke mer. Jeg orker ikke å snakke om det mer.

Ja, du kan tolke det svaret som at Zuccarello bryr seg. Det blir lagt merke til av speiderne som er på besøk i Madison Square Garden. Sjansen for at Mats Zuccarello blir byttet bort før overgangsvinduet stengte, gikk heller opp enn ned natt til fredag.

Justin Holl, James van Riemsdyk, Patrick Marleau og Zach Hyman scoret hvert sitt mål for Toronto de første 23,05 minuttene. Det var nok for Henrik Lundqvist, som satte seg i båsen etter dette.

- Vi kommer fra fem dager fri og har null gnist. Det er helt sjukt. Man skulle tro at man kom tilbake med en helvetes «go», men det er helt dødt. Jeg vet ikke hva jeg skal si, for å være helt ærlig, sier Zuccarello oppgitt.

- Hvor lang tid tar det for deg personlig å nullstille etter en slik opplevelse?

- Det tar ganske lang tid, egentlig. Jeg hater å tape. Det er jævlig frustrerende å tape på en måte som dette. Hvis man gir alt og taper for et bedre lag, må man bare akseptere tap. Det er ikke noe gøy, men man må tåle det. Men tap med den innsatsviljen vi viser i dag, kommer til å sitte langt inne, sier Zuccarello til Nettavisen.

New York Rangers falt med dette tapet til tiendeplass i den østre avdelingen av NHL.