N.Y. RANGERS – ANAHEIM 4-1:

Henrik Lundqvist reddet 39 skudd, Paul Carey scoret to mål og Mats Zuccarello bidro med én assist da New York Rangers vant 4-1 mot Anaheim Ducks natt til onsdag og dermed tok sin tiende seier på sine 14 siste hjemmekamper.

Zuccarello spilte fram Kevin Hayes til 2-0 tidlig i andre periode. Dette var Zuccarellos 20. assist for sesongen og hans 28. målpoeng på 34 kamper.

Nordmannen endte med +1 og er nå +5 totalt denne sesongen, hvilket er imponerende med tanke på at han 26. oktober lå sist i hele NHL med -11.

Mats Zuccarello har faktisk nå spilt 24 kamper på rad med enten 0 eller pluss. Det er en usedvanlig lang rekke. Sannsynligvis den lengste rekken i hele NHL denne sesongen, uten at vi har undersøkt samtlige 486 spillere i NHL som har spilt minst 24 kamper denne sesongen.

Nettavisen har sett på de 50 spillerne i ligaen som ligger øverst i pluss/minus og ingen av dem kan vise til mer enn 14 kamper på rad (Michael Grabner i New York Rangers og Connor Murphy i Chicago Blackhawks).

Selv ikke Bobby Orr hadde mer enn 23 kamper på rad da han sesongen 1970-71 endte med +124.

HTML EMBED

Den interne poengligaen i New York Rangers toppes av Mats Zuccarello, som med sine 28 poeng ligger fire poeng foran J.T. Miller og fem foran Pavel Butsjnevitsj. Nordmannen holder et tempo som vil ende med 67 poeng og ny personlig rekord dersom det fortsetter hele sesongen ut.

Paul Carey satte inn 1-0 og 3-0 mot Anaheim, mens Michael Grabner scoret de fjerde og siste Rangers-målet. Ondrej Kase reduserte for Ducks.

New York Rangers befinner seg nå på tredjeplass i Metropolitan-divisjonen med sine 41 poeng og har fire poengs margin ned til nærmeste utfordrer utenfor sluttspillplass.