Gå til sidens hovedinnhold

Zuccarello:  - Så gode er vi ikke

NHL-stjernen mener Norge ikke kan se langt framover i VM.

Mats Zuccarello var tilbake for Norge etter fem år uten VM-spill. New York Rangers-profilens inntreden var langt ifra nok til å slå Danmark.

Zuccarello var skuffet over 0-3-tapet, men optimist med tanke på de videre kampene i VM. Han var ikke så opptatt av at sjansene til at en kvartfinale trolig røk.

- Alt kan skje i hockey. Vi har ikke fokus på det nå, bare på at vi skal gjøre en god neste kamp. Så får vi ta det derfra. Vi kan ikke sette oss lange mål, så gode er vi ikke. Det er såplass mange gode lag med her. Det er vel ingen lag som kan gå inn og si at de er sikret kvartfinale, sa Zuccarello til NTB.

- Ikke kult

Zuccarello spilte sist gang for Norge i Sotsji-OL, men i VM-sammenheng var det i 2010 i Tyskland.

- Det er selvfølgelig kult å spille for Norge igjen, men ikke kult å tape. Det var litt annerledes spillestil enn jeg er vant til, men jeg kom jo inn i det. Med litt større bane blir man litt mer sliten, sa New York Rangers-stjernen.

Danmark var hakket hvassere og bedre enn sine norske motstandere foran begge målene. Men Norge burde absolutt utnyttet 18 minutter i overtall.

Dansk keeperklasse

- Jeg synes ikke vi spilte noen dårlig kamp. Vi må være litt hetere på grøten framover, og så må vi gi litt kreditt til keeperen deres.

Sebastian Dahm reddet alle de 44 skuddene Norge fikk på mål.

- Vi skapte bra med sjanser og var med i hele kampen. Det var en kamp vi burde fått mer ut av. Men sånn er det bare, og ikke noe å gjøre med nå. Hadde vi hatt litt stang inn i dag så hadde fått mål, sa Zuccarello, som slo fast at overtallsspillet ikke var godt nok. (©NTB)

Kommentarer til denne saken