RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ishockeyen vil ha mesterliga

Foto: Scanpix
Ishockeyen er på vei til å få sin egen mesterliga. Det internasjonale ishockeyforbundet planlegger å starte en såkalt "IIHF Super Six-turnering" i 2005.

Der skal mesterlagene fra de fem beste og mest prestisjetunge ishockeyligaene i Europa være med. Den siste plassen skal deles ut til en utvalgt klubb som et såkalt "wild card".

Det laget som kommer med på denne måten blir ikke vurdert etter rent sportslige kriterier, skriver Göteborgs-Posten ifølge NTB-TT.

Turneringen skal spilles i løpet av fire dager andre uken i januar i 2005. Premiesummen kommer til å bli rekordhøy, men foreløpig er det umulig å si hvor mye lagene kan tjene på å være med i turneringen.

Det er foreløpig ikke avklart hvor den første turneringen kan spilles, men de tre heteste arenaene er Kölns hjemmebane, fulgt av ishallen i Bern og Hartwall Arena i Helsingfors.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere