*Nettavisen* Sport.

Iskrigerne-Brede med rumpa bar

Sesong to av «Iskrigerne» har premiere mandag kveld.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=bXYCDPk-JlZc4XEi78iqVFeGMZsERXtApyQPzyDhfHuew6-8ZQu8wtpyhWDfoTSWzNR_guZTQ4v2e8YpXoTdb5psL-VdTLJe&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

I løpet av ti måneder har TV-kameraene fulgt spillere og ledere i Vålerenga Ishockey tett, både på isen og på hjemmebane. Mandag kveld har sesong to av hockeyrealityen «Iskrigerne» premiere på TV 2 Zebra.

Serien sendes mandag til torsdag, klokken 22.30. Førpremieren på Klingenberg kino ble sett av av flere hundre i salen.

En av tradisjonene til VIFs A-lag i ishockey, som vi ble kjent med fra sesong èn, er strippestraffene.

- Alle blir jo gærne og begynner å mobbe deg hvis ikke klarer å få èn naken i løpet av strippestraffene, sier Glenn Jensen (26), andrekeeper i Vålerenga.

Klikk på bildet for å forstørre.

Vålerenga-kaptein Brede Csiszar måtte kaste klærne på strippestraffe-trening.

Tradisjonen går ut på at spillere som ikke scorer på straffen sin, må ta av seg ett plagg, helt fram til de setter pucken i mål.

VIF-kaptein Brede Csiszar (28) endte med boksershortsen på knæra.

- Han er stolt av speedoskillet sitt, og nå fikk han vist det hele Norge, smeller det fra trener Espen Knutsen.

Første sesong av «Iskrigerne» er definert som en sukess fra TV 2. Også i Vålerenga er de fornøyd med avtalen, som ifølge direktør Jan Tore Kjær har gitt klubben flere tilskuere og landet gode markedsavtaler.

91.000 så premieren av første sesong. Sesong èn er også solgt til Danmark. «Iskrigerne», som er en co-produksjon mellom TV 2 og produksjonsselskapet Salto film og fjernsyn, ble nominert til Gullruten i kategorien beste dokusåpe.

Vålerenga er en av Norges mestvinnende ishockeylag, men hadde en forferdelig seriestart i fjor, og havnet til slutt midt på tabellen. I år serieåpnet laget med å slå Storhamar på bortebane, men etter 14 spilte kamper ligger de på 5. plass.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.