Gå til sidens hovedinnhold

Istad-sjokk for ektemannen

HOCHFILZEN (TV 2 Nettavisen): Tom Jarle Istad Kristiansen tok til tårene etter at konen Gro Marit tok VM-gullet på fellesstarten. – Dette er helt utrolig gøy, stråler han.

Han stod selv på tribunen og så konen gjennomføre et iskaldt løp som til slutt endte med hennes første individuelle VM-gull.

- Utrolig gøy
Og det til tross for tre strafferunder på siste stående skyting.

- Dette er bare helt utrolig gøy. Det er så j¿ bra, stråler han til TV 2 Nettavisen kort tid etter at konen Gro Marit Istad Kristiansen sikret seg gullet i Hochfilzen.

Ektemannnen var helt sikker på at gullet glapp på siste stående skyting.

- Jeg var ganske sikker på at hun ikke skulle klare det etter tre bom på siste skyting. Men så kommer hun tilbake, og gjør dette. Helt fantastisk, jubler han.

Hadde ikke peiling på skiskyting
Tom Jarle Istad Kristiansen giftet seg med Gro Marit på Voss i 2001 – og før han fikk fulltreff med kjærligheten hadde han ikke peiling på hva skiskyting var.

Nå er han Gro Marits viktigste støttespiller.

- Uten han, hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. Tom Jarle har bare vært en kanonstor støttespiller for meg opp igjennom årene, skryter hun til TV 2 Nettavisen.

Og røper at det er takket være hun mannen har fått greie på skiskyting.

- Da jeg først møtte ham på danskebåten til Hirtshals, og jeg fortalte hva jeg drev med, sa han; - Hæ, hva er skiskyting? Men nå er han blitt en skikkelig mentor for meg, mener Gro Marit Istad Kristiansen.

Trodde gullet glapp
Også hun var sikker på at gullet forsvant på siste stående skyting.

- Da jeg bommet på tre skudd, hadde jeg mest lyst til å grine. Da trodde jeg at jeg skulle bli nummer åtte eller ni eller noe sånt. At det holdt til gull, er jo bare helt fantastisk, jubler gullvinneren.

Noen feiring i natt blir sammen med ektemannen blir det imidlertid ikke tid til. Hun reiser allerede i natt til verdenscupavslutning i Russland.

- Jeg får dessverre ikke feiret gullet i kveld. Vi får ta det igjen i påsken, slår hun fast.

Feirer i påsken
Påsken skal 26-åringen feire hjemme på Voss.

- Der skal vi nok ta oss en skikkelig fest, lover ektemann Tom Jarle.

Og avslutter:

- Når du er gift med en verdensmester, har du all grunn til å feire!

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken