RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Italia neste etter VM-suksess

Foto: Ivan Sekretarev (AP)
Sist oppdatert:
VM kan være over for Ghana-yndlingen Kevin-Prince Boateng. Mye tyder på at hans videre vei går til Italia.

23-åringen bekrefter at den italienske toppklubben Lazio er veldig hissig etter å signere en kontrakt med ham.

- Jeg vet at Lazio er meget interessert i meg. Men akkurat nå fokuserer jeg bare på VM. Dette er noe vi må snakke om på et mer velegnet tidspunkt, sier den ghanesiske stjernen til Sky Italia.

Neppe klar til kvartfinalen
Men faktum er at VM kan være over for Portsmouth-spilleren, som scoret det første målet da Ghana lørdag sendte USA ut av turneringen og avanserte til kvartfinalen. Men den kampen – mot Uruguay fredag kveld - er det høyst usikkert om han får spille.

- Det ser ut til å bli vanskelig å få ham spilleklar til neste kamp, sier Ghanas serbiske landslagssjef Milovan Rejevac.

Plagsom kneskade
Boateng måtte forlate banen i andre omgang mot USA på grunn av en kneskade, som han pådro seg allerede i kampen mot Tyskland i gruppespillet. Skaden har ikke blitt særlig bedre etter lørdagens kamp.

I så fall må han bare håpe på at lagkameratene gjør jobben, slik at afrikanerne også avanserer til semifinale. Da har han ytterligere fire dager på seg til å bli frisk.

Deretter ser det ut til at Italia venter på fotballnomaden, som har tilbrakt det meste av sin karriere i Tyskland før han satte kursen for England. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere