Italia vinner knepent

Foto: (AFP/Scanpix)

Regjerende verdensmester Italia innledet med 1-1 mot Paraguay. Enkel motstand i dag

20.06.10 14:57

Ekspertene er veldig usikre på standarden til årets utgave av regjerende verdensmestet Italia. Åpningskampen var slettes ikke verst, og etter å ha kommet bakpå 0-1 like før pause mot Paraguay, kom italienerne i velkjent stil tilbake og sikret ett poeng.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Trener Marcello Lippi gjør ingen endringer på mannskapet (Buffon gikk ut i pausen) til ettermiddagens oppgjør mot New Zealand. Men formasjonsmessig legger suksesstreneren om til en ren 4-4-2 formasjon, med Vincenzo Iaquinta og Alberto Gilardino på topp, og der overraskelsen Simone Pepe og Claudio Marchisio bekler hver sin kant. Daniele de Rossi og Riccardo Montolivo sentralt. Keeper Buffon er fortsatt ute og det betyr at Federico Marchetti fortsetter mellom stengene. Marchetti er en meget solid keeper, og i en kamp det må forventes at Italia styrer er det liten grunn til å tro at Marchetti blir overarbeidet.

Les også: Svennis lurer brassene

Det er fortsatt grunn til å stille spørsmålstegn ved den offensive slagkraften til Italia. Det var ventet at årets toppscorer i Serie A Antonio Di Natale ville få sjansen fra start i dag, men han kommer nok innpå i løpet av matchen. Verken Iaquinta eller Gilardino overbeviste i den første matchen.

New Zealand gjorde en heroisk innsats i sin åpningskamp mot Slovakoa, og det var slett ikke ufortjent da Winston Reid utlignet for laget på overtid. Ikke veldig mange profiler på dette laget som utmerket seg, men som kollektiv minner det mye om de britiske lagene (Irland og Skottland) på 80- og 90 tallet.

Les også: Paraguay fester grepet

Vi er veldig overbeviste om at Italia vinner denne kampen, men det kan bli en slitekamp og det er lite som tyder på at Italia vinner med kalassifre. I VM i Tyskland vant Italia riktignok to av sine gruppekamper med to mål (bedre offensivt da). Slik oddsen er satt på denne kampen, ligger all verdi på en eventuell ettmålsseier til de azurblå. Norsk Tipping tilbyr singelspill på handicapspillet 0-1 og betaler 3,40 i odds for at så skjer. Spillet treffer ved seierssifre som 1-0, 2-1, 3-2 osv

26 kamper er hittil unnagjort i fotball-VM. Tegnfordelingen er følgende: 17 seire og ni uavgjorte. Av seirene er 11 kamper endt med ettmålsseier og de resterende seks med med mer enn ett mål. Statistikken viser altså at 11 av 26 kamper har endt med ettmålsseier. Riktignok har noen av disse seirene vært meget overraskende, som Sveits victory over Spania.

Vi spiller uansett kr 100 på at Italia vinner med ett mål til odds 3,40.
Singelen spiller du her

Her kan du lese om vår jakt på tolv rette på søndagskupongen

Øvrige søndagsobjekter ettermiddag:
Det må være en topp sjanse for Vidar hjemme mot et Stavanger-lag i fritt fall i kamp 25. 1,60 på hjemmeseier på et Vidar-lag som tok en råsterk seier borte mot Vindbjart sist. Stavanger har gått på noen stygge smeller den siste tiden og formkurven peker rakt nedover.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

I kamp 18 møtes Os og Stord til en meget viktig kamp i 2.divisjon avdeling 1. Dette er å regne som et lokaloppgjør. Os holder til helt sør i Bergen, mens Stord kun er en ferjetur unna. Det var stilt visse forhåpninger til dette Os-laget etter opprykket, men sesonginnledningen har vært godt under middels. Kun tre poeng er spilt inn på ni matcher, og foreløpig er ingen seire bokført. Hjemme står osingene oppført med 0-2-2, borte er det skrale 0-1-4. Imidlertid har Os bitt godt fra seg på hjemmebane, bortsett fra i 0-3 tapet mot Kjelsås. Os-trener Frank Hellevik melder om fortsatt god stemning i troppen og lite skadebekymringer.Motstander Stord har mistrivdes voldsomt på reise, 0-0-4 til nå og fæle 2-18 i målforskjell. Men en svært god hjemmestatistikk holder stordabuene foreløpig over streken. Stord var på forhånd regnet som den største nedrykkskandidaten fra denne avdelingen. Vi tror Os tar en meget etterlengtet og viktig seier og H i kamp 18 kan spilles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.