Gå til sidens hovedinnhold

Italiensk toppklubb går for tap

President i toppklubben Palermo, Maurizio Zamparini, vil at laget hans skal tape mot West Ham i europacupen.

- Jeg håper West Ham slår oss ut av UEFA-cupen. Ellers er jeg sikker på at vi går på et nytt serietap mot Chievo på søndag, uttaler den omtalte presidenten til Channel4.

Bakgrunnen for utsagnet er at topplaget i Serie A tapte mot Empoli nylig. De mistet da tabell-ledelsen til gullrival Inter. I etterkant av Empoli-tapet har det vært snakket om at klubben ikke har stor nok tropp til å konsentrere seg om flere enn én turnering.

- Dette laget kan ikke delta i mer enn én turnering. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om UEFA-cupen. Jeg foretrekker å prioritere Serie A, sier Zamparini.

I den første kampen mellom Palermo og West Ham, spilt i London, vant Palermo 1-0 og har således et godt utgangspunkt for å avansere til andre runde. Spørsmålet er likevel om uttalelsene er helt heldig med tanke på den store avsløringen av juks i italiensk fotball i forkant av sommerens VM i fotball.

Palermo deltar ennå i den nasjonale cupen der de møter Sampdoria i åttedelsfinalen. Ønsker presidenten å tape den kampen også mon tro¿?

Returoppgjøret mellom Palermo og West Ham spilles kommende torsdag.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter