RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iversen: - Jeg burde avgjort

Sist oppdatert:
Steffen Iversen reddet et verdifullt poeng for Wolves da han kranglet inn 1-1 midtveis i andre omgang, men innrømmer at han både kunne og burde gitt laget seieren.

Kampfakta

WOLVES - BIRMINGHAM 1-1: - Jeg burde ha scoret ett til på slutten. Det hadde vært suverent med tre poeng, jeg synes vi var bedre enn Birmingham, sa Steffen Iversen til TV 2 Nettavisen lørdag kveld.

Den elendige starten på sesongen er glemt. Wolves har jevnt og trutt hentet med seg verdifulle poeng de siste ukene, og ligger nå over nedrykksstreken - før resten av runden er ferdigspilt.

- Blir bedre og bedre
- Vi blir bare bedre og bedre. Vi har fått noen tilbake fra skade, men vi har et par skader til - Nathan Blake og Joleon Lescott (Årets spiller i fjor). Vi håper at de er tilbake etter landskamp-pausen, fortalte Iversen.

- Tar du bort de fem første kampene våre, har vi bare tapt en av de sju siste kampene.

Trønderen spilte nok en gang fra start for Wolverhampton Wanderers, og kunne gitt hjemmelaget ledelsen etter drøyt 20 minutter, da han kom seg fri på venstre side av målet. Iversen var alene med keeper, og forsøkte å trille ballen forbi på keeperens høyre side, men Maik Taylor var raskt nede og reddet.

I stedet var det Birmingham som tok ledelsen.

Burde fått straffespark?
Mikael Forssell driblet seg forbi Jody Craddock og inn i feltet, og satte ballen forbi Michael Oakes i ulvenes bur - bare fire minutter inn i andre omgang.

Hjemmelaget kunne med en velvillig dommer fått straffespark ti minutter senere, da Iversen ble tatt hardt i en luftduell på femmeteren, men spillet ble vinket videre.

- Jeg mener at jeg skulle hatt straffespark. Jeg gikk inn og følte at jeg hadde kontroll på headingen, men så kjente jeg noen som kom inn rett bakfra og jeg mistet balansen i lufta. Jeg må se den på TV før jeg kan si noe helt sikkert, mente Iversen.

Det tok likevel ikke mange minuttene før Iversen endelig fikk nettkjenning. Drøyt 20 minutter inn i andre omgang, fant ballen helt fram til Steffen Iversen på bakerste stolpe. Iversen kranglet ballen over streken, og sikret med det et vel fortjent poeng for nedrykkstruede Wolves.

Stor Iversen-sjanse på overtid
Men han kunne lett ha sørget for to poeng til. På overtid kom Henri Camara fri på høyre, og la en fin pasning tilbake til nordmannen. Iversen traff ikke skikkelig med avslutningen fra fem meter, og ballen trillet vekk fra mål.

Birmingham hadde også sine sjanser. Både Christophe Dugarry og Mikael Forssel kunne gitt gjestene seieren. Dugarry ble for øvrig båret av banen med skade. Etter kampen uttalte Forssell at han håper å forlenge låneoppholdet i Birmingham.

- Låneperioden er fram til jul, men jeg tror alle er innstilt på å forlenge det ut sesongen. Jeg trives veldig godt i Birmingham og håper det fortsetter slik, sa Forssell til Sky.

- Vi er skuffet over kampen, spesielt ettersom det var den siste før landskamp-pausen. Vi trodde vi kunne vinne kampen, men vi må bare jobbe hardere, la den innleide Chelsea-spilleren til.

Wolverhampton klatret - i alle fall midlertidig - vekk fra nedrykksplassene, og ligger på 17. plass. Birmingham beholdt fjerdeplassen, men de fire neste lagene har alle muligheten til å gå forbi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere