RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iversen blir i Palace

Foto: Stephen Pond (PA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Steffen Iversen er klar for ytterligere en sesong i Crystal Palace.

Iversen ble hentet til Selhurst Park i januar for å hjelpe den ærverdige klubben i kampen for å unngå nedrykk. Nå er det klart at Palace også neste sesong blir å finne på nest øverste nivå i England, og manager Dougie Freedman er fornøyd med det han har sett av sin norske elev.

- Jeg er strålende fornøyd med bidraget hans siden nyttår. Han har brukt sin erfaring i mange kamper, og har gjort en god jobb med å binde sammen spillet vårt, sier han i et intervju med lokalavisen South London Today.

Utløste klausul
London-bosatte Iversen signerte i januar en seks måneder lag kontrakt med Palace. Samtidig inneholdt avtalen en klausul som fastslo at oppholdet automatisk ville forlenges med ytterligere 12 måneder dersom Iversen spilte et visst antall kamper for londonerne.

Da Palace tok et sjumilssteg mot ny kontrakt med 1-0-seier over playoff-jaktende Leeds i slutten av april, gjorde Iversen sin 17. kamp etter overgangen fra Rosenborg.

Nå bekrefter trener Freeman at klausulen i trønderens kontrakt er utløst.

- Steffen har utløst avtalen de siste ukene, bekrefter han.

Fortsatt nivå to
Dermed kan 34 år gamle Iversen allerede nå forberede seg på at fotballkarrieren fortsetter på Selhurst Park til høsten.

Iversen, som gikk gratis fra Roseborg, har for øvrig gjort to mål for Crystal Palace. Klubben har fortsatt bare fire lag bak seg på tabellen i den engelske mesterskapsserien, men plassen er likevel berget.

Med én serierunde igjen å spille skiller det nemlig hele seks poeng ned til Sheffield United og Bjørn Helge Riise under streken.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere