RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iversen blir i Vålerenga

Sist oppdatert:
Steffen Iversen setter en spiss på tilværelsen for alle Vålerenga-fans. Tirsdag signerte han en ny kontrakt med Oslo-klubben.

Det var en strålende fornøyd Vålerenga-direktør Kjetil Siem som tirsdag endelig fikk Steffen Iversens navnetrekk på en ny kontrakt.

- Jeg kan ikke legge skjul på at jeg er fornøyd nei, sier han til TV 2 Nettavisen.

- Liten justering
En rekke utenlandske klubber har hatt følere ute etter Iversen, men til slutt valgte trønderen å ta en sesong til i Vålerenga.

- Vi fikk gutten med en sesong til og det er gøy, sier Siem.

Vålerenga har ikke villet strekke seg spesielt mye lenger enn sitt første kontraktsforslag til Iversen, men litt mer måtte de gi for å få ham til å bli.

- Jeg vil ikke si at vi måtte gi mer. Det er en liten justering og den er kanskje i pluss, men det blir urettferdig å fokusere på det. Økonomi har ikke vært greia her. Det er andre ting som har avgjort, sier VIF-direktøren, som likevel innrømmer følgende:

- Som all annen moro blir det dyrere enn man tror.

En sesong
Iversen har signert for en sesong med Vålerenga og Siem utelukker ikke at den tidligere Tottenham- og Wolves-spissen drar til utlandet igjen etter det.

- Fyren er ikke gamle karen, men har en strålende proffkarriere bak seg. Han har fått en restart på karrieren etter at han kom hjem og vil nå forlenge den restartperioden med ett år. Det er naturlig at han vil ut igjen etter det, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere