Gå til sidens hovedinnhold

Iversen gir ikke opp utlandet

Steffen Iversen sliter på bunnlaget Wolverhampton i Premier Leauge - men nekter å gi opp proffkarrieren i utlandet.

Iversens ettårskontrakt med engelske Wolverhamton går nå mot slutten, og det er lite trolig at den norske spissen fortsetter karrieren på Molineux.

- Jeg har ikke fått signaler fra noen som helst i Wolverhamton på om de ønsker å forlenge kontrakten med meg foreløpig, røper en åpenhjertig Steffen Iversen til TV 2 Nettavisen.

Ikke suksess
Steffen Iversen har så langt scoret fire mål for Wolverhamton denne sesongen, men sliter stort med å spille seg til fast plass hos tabelljumboen. Trønderen kom til Wolves etter flere sesonger i Tottenham. Store deler av Iversens Spurs-karriere ble rammet av skader.

- Jeg har vært uheldig også i år, og det er kanskje ikke den beste reklamen for min videre karriere. Men jeg vet at det er klubber inne i bildet som har vist interesse for meg. Disse skal være både fra England og det øvrige Europa. Det vil garantert skje noe når overgangsvinduet åpner i sommer, sier Steffen Iversen.

- Men jeg har så langt ikke mottatt noen konkrete kontraktsforslag fra klubber, fortsetter den norske landslagsspilleren.

For tidlig med hjemreise
Rosenborg har ved flere anledninger uttrykt et sterkt ønske om å hente Steffen Iversen hjem igjen til Lerkendal. Både Rune Bratseth, Ola By Rise og den tidligere Rosenborg-treneren Nils Arne Eggen har sagt at Iversen vil få fart på karrieren sin igjen om han velger å reise hjem til Trondheim.

Men Steffen Iversen avviser en retur til Lerkendal allerede neste sesong.

- Nei, det er for tidlig for meg å reise hjem til Rosenborg. Jeg har fått meg at de interessert, og det selvsagt gøy å være ettertraktet. Men jeg vil i hvert fall være ute i Europa og spille i tre eller fire år til, før jeg eventuelt spiller for Rosenborg igjen, fastslår 27-åringen.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot