Iversen kan få rumensk rival

Den rumenske spissen Ioan Ganea kan være på vei til Wolverhampton. Landslagsspilleren, som sendte England ut av EM i 2000, er invitert til prøvespill til Molineux.

Wolves-manager David Jones er desperat etter å forsterke laget når overgangsvinduet åpner i januar. Bunnlaget har bare scoret 13 mål på sesongens 16 første kamper.

I England er Ganea først og fremst kjent som mannen som sendte Kevin Keegans mannskap på hodet ut av EM i Nederland og Belgia, da han satte inn 3-2 fra straffemerket i siste minutt av gruppespillskampen mellom England og Romania.

Ganea forlot Stuttgart i sommer, etter fire år i Bundesliga-klubben. Han gikk til tyrkiske Bursaspor, hvor tidligere landslagskollega var Gheorghe Hagi er manager. Hagi forsvant imidlertid fra Bursaspor etter den katastrofale sesongstarten, og Ganea har slitt med å få spilletid siden under Umit Kayihan.

Nå har tyrkerne hevet kontrakten med den rumenske landslagsspissen, som trolig blir en rimelig investering for Wolves dersom David Jones kan overtale ham til å flytte til England.

Jones er også ute etter å sikre seg underskriften til iranske Hossein Kachi, som har vært på prøvespill hos bunnlaget i Premier League.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag