Gå til sidens hovedinnhold

Iversen sendt hjem

Steffen Iversen forsov seg, og er sendt hjem fra landslagssamlingen.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Rosenborgs Steffen Iversen får ikke spille mot Irland i onsdagens treningskamp mot Irland. RBK-spissen ble sendt hjem til Trondheim etter at han ikke møtte tidsnok til mandagens møte med landslaget.

– Steffen forsov seg, og kom ikke til møtet klokken tolv. For å spille på landslaget, må man kunne klokka, forteller landslagssjef Åge Hareide.

Landslagssjefen understreker at hjemsendelsen kommer som følge av de innskjerpete reglene man har innført, men understreket at forsovingen kun får konsekvenser for landskampen mot Irland. RBK-spissen kan altså være tilbake allerede til VM-kvalifiseringskampen mot Island 6. september.

Les også:- Winsnes starter for Norge

– Tok det med fatning
– Hvordan tok han det?

– Med fatning. Han kjenner reglementet vårt, og vi trenger at alle møter til rett tid. Hvis ikke vi har det på plass i et lag så får vi et problem.

– Har Norge råd til å ikke ha med Steffen?

– Nå er det helt sikkert andre som vil gripe den muligheten.

– Første gang noen har forsovet seg?

– Ja.

Hvorfor forsov han seg?

– Det vet jeg ikke. Hvis man har forsovet seg, så er det heller ikke så mye å si. I så fall må man snakke i søvne. Vi aksepterer unnskyldningen, men det er likevel ikke godt nok. Er du for sein, er du for sein.

– Mener alvor
– Trist?

– Det kan du godt si. Men det var viktig å vise at vi mener alvor med regelverket vårt. Ellers ville det ikke vært noe vits i å ha det. Han er en god fotballspiller. Han må bare lære seg klokka, sier Hareide.

Som ville gjort det samme selv før en tellende VM-kvalifiseringskamp.

– Hvor mye for seint kom han?

– Det vil jeg ikke snakke om. Han ble oppringt da han ikke kom til rett tid. Vi ventet vel fem minutter. Så var det sorry. Hvis ikke, ville det undergravet min troverdighet fullstendig. Regelverket må følges til punkt og prikke av alle.

– Ble du forbannet også?

– Egentlig mest skuffet. Jeg er for gammel til å bli sint. Jeg er skuffet fordi slurv ødelegger, og slurver man for mye utenfor banen, slurver man fort også litt for mye på banen.

– Han har et Playstation-rykte. Tilfeldig at det var Steffen?

– Vet ikke. Men det kan vel skje med alle. Det har skjedd med meg også.

– Kjekk gutt
– Er han et problembarn?

– Han er en fantastisk kjekk gutt. Jeg har kjent ham nesten siden han født. Jeg spilte jo sammen med faren hans på landslaget. Han er en god fotballspiller og en utrolig kjekk gutt. Det handler kun om å være nøyaktig nok. Det må vi være på og utenfor banen.

– Hva om det skulle skje igjen?

– Da må vi til med sterkere lut.

Den norske spillergruppen ville ikke kommentere saken.

– Jeg verken kan eller vil gjøre det. Vi fikk akkurat høre om det, og jeg kjenner ingen detaljer, sier John Arne Riise til Nettavisen.

Det samme sa de andre spillerne.

PS. Stabæks Jon Inge Høiland er også ute fra landslagstroppen på grunn av skade, mens John Carew skal undersøkes nærmere av Norges medisinske apparat.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken