*Nettavisen* Sport.

Iversen sto over

Steffen Iversen solte seg i glansen etter landskampene, trygt bandasjert på benken under dagens RBK-trening.

07.06.07 17:32

LERKENDAL (Nettavisen): Et ekte ungarsk sandwich ble for mye for Steffen Iversen under 4-0 seieren på Ullevaal onsdag kveld. Godt forsinket ankom han Rosenborgs treningsfelt sammen med landslagskompis Daniel Braaten, et stykke ut i dagens økt.

Men selv om smerten hamret i siden, var humøret likevel på topp.

- Det var høyrevingen sin det, lød det muntert fra Iversen i det han mottok gratulasjoner fra lagkameratene etter to målgjørende kamper med flagget på brystet.

Skaden gjorde det imidlertid umulig å delta på torsdagens økt.

- Det er ikke helt bra, men så lenge det ikke er noe brukket – er det ingen fare. Jeg har et godt håp om spille søndag, sier Iversen.

Bristet ben
Da hadde han nettopp blitt kikket på av fysioterapeut Sigbjørn Hammer.

- Dette er i hvert fall snakk om en brist, men vi er optimistiske med tanke på helgen, mener han.

- Hvor smertefull er en slik skade?

- Det vil nok være ubehagelig å hoste og nyse de neste to-tre ukene. Steffen har imidlertid vært borti det meste av skader, så smerteterskelen hans er ganske høy, sier Hammer.

Like fullt er det nok uaktuelt å oppfylle trener Knut Tørums invitasjon om kanotur på de to i løpet av uka. Vestlendingen var strålende fornøyd over det nyanskaffede fremkomstmiddelet, da han ankom Lerkendal.

- Da blir det i så fall bare en halv eskimorulle, kommenterte fysioterapeut Hammer tørt.

- Strålende uke
Angriperen selv var i strålende humør selv om han ikke kunne delta på stafettene ute på treningsfeltet.

- Det har vært en utrolig bra uke, både på og utenfor banen. Det meste har gått greit, og jeg har hatt en morsom rolle ute på kanten.

- Jeg ser frem imot å spille mot Fredrikstad søndag. Så lenge det ikke er snakk om beina eller hodet, så går det nok greit, spår Iversen selv.

Dersom Steffen Iversen likevel ikke skulle bli spilleklar, er Youssef Kone mer enn klar for sin sjanse fra start i RBK-drakta.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.