RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iversen tilbake med to mål

Foto: SCanpix
Sist oppdatert:
Wolves hadde ikke vunnet en ligakamp på to måneder. Men mot Leeds var Steffen Iversen tilbake i startoppstillingen. Han kvitterte med to scoringer.

Les alt om Premier League-runden her.

WOLVERHAMPTON – LEEDS 3-1: Etter flere kamper på innbytterbenken på bunnlaget i Premier League, var Iversen (27) endelig i manager Dave Jones’ startellever igjen. Det begynte dårlig, men endte som en drøm.

Steffen Iversen ble matchvinner med to fulltreffere.

- Det var viktig med tre poeng for oss. Hadde vi tapt her, hadde det nok vært kjørt for oss, sa Steffen Iversen til TV 2 Nettavisen etter seieren. Den tidligere RBK-spissen har slitt med en liten strekk på forsiden av låret, men er nå 100 prosent friskmeldt.

Tapte duell
Da Leeds-stopper Michael Duberry nikket inn 1-0 (bildet til venstre) etter bare tre minutter, var det Iversen som tapte duellen med Duberry foran mål. Wolves-keeper Michael Oakes var sjanseløs på headingen fra fem meter.

- Han kom en centimeter foran meg, forklarte Iversen.

Der og da så ”ulvene”, som ikke hadde vunnet på to måneder før kampen, like tafatte ut som tidligere i år. Men de kom grusomt tilbake mot Leeds og Eirik Bakke, som spilte hele kampen for de hvitkledde.

Typisk ”Ivers”
Bare kvarteret etter scoringen laget Leeds’ Alan Smith et klønete selvmål, som fikk Wolves tilbake i kampen. Og etter pause var det klart for ”pay back time” for Iversen. Akkurat som Duberry nikket inn 1-0, steg den norske landslagsspilleren til værs og hang i luften som en ørn da han stanget inn 2-1 fra et Shaun Newton-innlegg.

- Det kom et innlegg fra høyre, fra Shaun Newton, som jeg forsøkte å heade inn i det lengste hjørnet - og det gikk jo bra, beskrev Iversen.

Etter dette tok Leeds over det meste av spillet, og var uheldige som ikke scoret ved James Milner eller Mark Viduka. Men etter at Leeds-stopper Dominic Matteo ble utvist kvarteret før slutt, stilnet stormen mot Wolves-keeper Oakes.

Må ordne på historien
Og på overtid var Iversen der igjen og bredsidet inn 3-1 etter en retur fra keeper. Dermed kunne Wolves – og Steffen Iversen – endelig juble over litt suksess.

- Henri Camara kom seg fri og skjøt i stanga. Jeg satte returen i mål, forklarte Iversen.

Men Wolverhampton Wanderers ligger fremdeles nederst i Premier League. Og samtlige lag som har ligget sist i Premier League ved juletider, har endt sesongen med nedrykk. Det er Iversen smertelig klar over.

- Vi er godt fornøyd med at vi fikk tre poeng, det måtte vi ha. Men akkurat nå er stemningen ganske bra. Det er bare å kjøre på for fullt hele resten av sesongen. Vi må prøve å ordne på den historien, sa Steffen Iversen bestemt.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere