*Nettavisen* Sport.

J19-landslaget ett minutt fra EM-sluttspill

Tocha, Portugal (NTB): Det norske J19-landslaget i fotball var ett minutt unna en plass i EM-sluttspillet, men da scoret Portugal, og dermed går EM uten Norge.

De norske jetene gjorde jobben og slo Tsjekkia 3-2 i en dramatisk kamp, der tsjekkerne tok ledelsen, men Norge snudde og ledet 2-1 til det gjensto et par minutter.

Like før slutt utlignet tsjekkerne, men Norge kom tilbake enda en gang og vant kampen 3-2 etter en scoring av Andrea Thun på overtid.

De norske jentene håpet det skulle holde, men portugiserne ville det annerledes. De slo Belgia 2-1 også med en scoring minuttet før slutt. Dermed gikk Portugal til sluttspillet på bekostning av Norge. innbyrdes oppgjør ble avgjørende.

- Det ble akkurat så dramatisk som jeg tenkte det kunne bli. Jentene skal ha ros for at de klarte å snu kampen, men det var ting som skjedde som vi ikke kunne gjøre noe med. Vi var klare over at det kunne skje, og skuffelsen var selvfølgelig veldig stor, sa landslagstrener Jarl Torske til fotball.no etter dramaet.

Norge hadde også muligheten til å komme seg videre til sluttspillet som beste toer, men det gikk heller ikke, for mens Danmark hadde 7-4 i målforskjell, hadde Norge 7-5. En scoring eller ett minutt ble avgjørende. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.