Gå til sidens hovedinnhold

- Ja, Lewandowski vil bytte klubb

Polakkens agent bekrefter at superpissen er på vei bort.

Tidligere torsdag skrev Nettavisen om uttalelsene til agent Enrique Reyes angående superspiss Robert Lewandwoski.

Mannen som scoret fire mål mot Real Madrid i semifinalen av Champions League onsdag kveld, har lenge vært en het mann på overgangsmarkedet.

Blant annet har han flere ganger blitt koblet til storklubben Bayern München, og agent Reyes hevdet at partene allerede var enige om en avtale for spissen.

Reyes er agenten til avtroppende Bayern-trener Jupp Heynckes, og burde slik sett ha sine kilder i orden.

- Kommet til enighet
Senere tirsdag skriver også tyske Bild, som tidligere i uken avslørte at Dortmunds Mario Götze skal til Bayern, om den samme overgangen.

Også den tyske supertabloiden hevder nå at Lewandowski kommer til å forlate Dortmund i sommer. Det er spillerens agent som sier dette til avisen.

- Vi har kommet til enighet med en annen klubb. Planen er at Robert bytter klubb i sommer, sier Lewandowskis agent Maik Barthel til Sport Bild.

- Alle kravene til Borussia Dortmund vil bli møtt, legger han til.

Agenten ønsker imidlertid ikke å avsløre hvilken klubb det er snakk om. Manchester City, Manchester United og Juventus har også jaktet polakken den siste tiden.

Rette betingelser
Barthel hevder videre at Lewandowski skal ha fått et løfte av Dortmund, om at han får forlate klubben så lenge noen spesifikke betingelser blir oppfylt. Nå venter Lewandowski at Dortmund holder dette løftet.

- Det har kommet et interessant bud på Robert, og det møter Dortmunds krav. Dortmund har gitt oss sitt ord på at han kan få forlate klubben under rette omstendigheter, sier agenten.

- Nå er det opp til klubbene å bli enig, sier han videre.

24-åringen har kontrakt med Dortmund fram til sommeren 2014, og om et bud ikke blir akseptert nå i sommer, kan han bli Bosman-spiller neste år.

Bild skriver at prislappen på spilleren skal være rundt 25 millioner euro.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken