Gå til sidens hovedinnhold

Jackpot i kveld!

Sportspill er i siget om dagen, og i en omgang med 600 000 kroner ekstra i sekserpotten på Momarken i kveld, spiller vi en formbombe!

Tirsdagen åpnes opp med spill til lunsjtravene på Östersund i Sverige og på Bjerke i Norge hos Norsk Rikstoto, mens det spillende publikum på kvelden kan bryne seg på V64-spill til Eskilstuna på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang med jackpot og 600 000 kroner ekstra i sekserpotten på Momarken i Østfold her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tipsformen til undertegnede er upåklagelig om dagen, og på Leangen i V65-spillet i går fikk jeg en ny herlig klaff. Fem andelslag gikk inn med fem rette til en utbetaling på 30 000 kroner (fire femmere) på fire lag og 37 000 kroner (fem femmere) på et lag på Eksperten, og totalt innspilt ble det da flotte 157 000 kroner!

Det er nye sjanser til gevinster i dag, og det er selvsagt svært spennende med jackpot i V65-spillet på Momarken med hele 600 000 kroner ekstra i sekserpotten i kveld.

Undertegnede har lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til dagens løp, og når det er jackpot i kveld har jeg også lagt ut et system på fem andeler a. kr. 1000.- Det spillet samt de andre spillene til dagens og kveldens løp finner du ved å klikke på linken under, og da sier vi lykke til med spillet!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi må spille denne i kveld!
Ja, etter å ha ligget å vaket i vannskorpa en stund nå, tror vi det er slik at 5 Love You Fox som kommer ut i V65-6 på Momarken i kveld, endelig skal få full klaff. 4-åringen var i ferd med å gå et strålende løp i kvalifiseringen til JGP sist, før han hoppet seg vekk ut i oppløpet, og da gikk han trolig glipp av en lav 12-tid.

Han gikk også et flott løp til fjerde på 16.9 full vei under ikke helt enkle forhold i den nest siste starten, og mot relativt billig motstand i kveld, tror vi Wolden-traveren sitter der. Det er ikke mye "mat" i den øvrige konkurrentene i dette løpet, og vi synes kusk Hans Chr. Holm sitter bak den klart beste hesten her.

Vi går tynt
I to kaldblodsløp i hhv V65-3 og i den femte avdelingen finner vi ikke mange vinnerkandidatene, og i den tredje avdelingen er 3 Lundrapp snakk om hesten å slå. 4-åringen har vunnet tre av seks løp i karrieren, og innsatsen til tredje på 30.8 full vei etter startgalopp i den siste starten, synes vi var svært god.

Han slet med munnen den dagen, og dette er fikset på til kvelden dyst. Topp vinnersjanse i en feilfri utgave, og vi bankerspiller på våre to minste spilleforslag. Det ble galopp for 7 Strikkeprinsen sist, men han viste veldig fine takter forut for den starten. Han fikk sølv på 30.2 full vei nest sist, og krysses på storbongen.

I V65-5 skiller 6 Maurstad Elden og 7 Graneodin seg ganske klart ut, og det er toppform på dem begge. Førstnevnte har utviklet seg noe helt voldsomt nå på slutten, og innsatsen til sølv på sterke 23.9 over aktuell distanse sist, var steingod. Han piler trolig til tet, og da er han snakk om hesten å fange til slutt.

Sistnevnte stod iskaldt til i spor tolv i den siste starten, men han var likevel tidlig fremme i "dødens" Derfra tok han ned tetløpende Moe Hrym til slutt, og han landet der på 27.9 full vei. Det var sterkt, og en kjapp sprint skal ikke være noen ulempe for den fartsfyllte Moe Odin-sønnen til trener og kusk Erland Holm.

Annonse:Grøstad kommer med herlig info i V65-6 til løpene på Momarken i kveld!

Kommentarer til denne saken